x

Svečano otvoren Studio Hill`s: Vjenčanice iz bajke sada su stvarnost!

Studio Hill`s je u subotu, 23. aprila priredio lijep doček svim posjetiteljima koji se nalaze u okolici Sarajeva. Naime, radi se o svečanom otvorenju jedinog studija vjenčanica na prostorima BiH. Hill`s je spoj jednostavnosti i luksuza  koji je odlučio napraviti domaći brend koji će biti prepoznat kako na našem tako i na stranom tržištu. Počeli su s radom u junu 2014.godine i za manje od dvije godine ostvarili su kako kažu neočekivan uspjeh.

U ponudi imaju sve modele vjenčanica i svečanih haljina. Kroj sirena, A kroj, te najtraženiji princess stil.

 

Kako kažu iz studija Hill`s rukavići, čipka te korzet su detalji koje naše djevojke traže i žele. Dizajn kolekcije 2016. je čipka i samo čipka, dok u kolekciji 2017. saten u kombinaciji s čipkom je neodoljiv!

 

Haljine su šivene u Turskoj od mnogobrojnih dizajnera sa kojima surađuju. Konačna odluka otvorenja ovakvog studija jeste odlazak u Izmir na najveći sajam vjenčanica koji se održava svake godine, gdje su odabrani posebni dizajni od modnih kuća sa kojima su odlučili na suradnju.

 

Svakog mjeseca organiziraju se akcije, a nedavno je bila akcija najma svih vjenčanica za samo 350 KM. Također, dešavalo se da neke djevojke dobiju na poklon vjenčanicu za svoj poseban dan.

 

Ažurni su na društvenim mrežama, tako da već danas putem fb stranice:
https://www.facebook.com/SalonVjencanicaHills/?fref=ts
možete rezervirati termin za probavanje vjenčanica. 

 

Vjenčanice više nisu luksuz koji sebi ne možete priuštiti jer Hill`s nudi kvalitet po pristupačnim cijenama. Vaše je samo da pokucate na njihova vrata, a oni su tu da ostvare vaše želje.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.