x

Svečano otvoren klub Delux: Armin Bijedić priredio dernek za pamćenje!

U petak, 14. jula Hadžići su postali bogatiji za jedan noćni objekat, a ako je suditi već po prvim reakcijama, vrlo lako će dospjeti na tron najboljih. Riječ je o klubu Delux, a atraktivna lokacija (Hadželi 113.) zasigurno će privući dosta ljubitelja kvalitetnog provoda. Inače, radi se o nekadašnjem No Limitu, koji je u novom ruhu i s novim nazivom donio brojne novitete, pa se već prve večeri ``zalomilo`` uz Armina Bijedića.

Club Delux

Hadželi 125 adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Petak, 14. juli - ono što je obilježilo dan, tačnije noć u Hadžićima svakako je otvorenje Delux kluba. Ovakav naziv je itekako opravdan, jer ono na što su brojni posjetioci, kao i ekipa Ekskluzive naišli na samom otvorenju je uistinu nešto raskošno i spektakularno. Ekskluzivnost, vrhunski ambijent, ljubazno osoblje, ali i najbolji događaji ono su što predstavlja klub Delux.

 

Bitno je napomenuti kako smo ostali zatečeni kada smo već na otvorenju ugledali maksimalan broj ljudi. Krcat objekat, kao i ljetna bašta na otvorenju obećavali su dobru zabavu tokom cijele večeri, kako je i bilo, što je ujedno i predznak da je neće manjkati tokom narednog perioda.

 

Armin Bijedić je priredio malo je reći veče za pamćenje. Svojim izborom pjesama je napravio pravi lom, a svaka nova pjesma koja bi se našla na repertoaru donosila je sa sobom posebnu atmosferu i energiju, za što je glavni krivac upravo Armin. Neumorni pjevač je ispunio sva očekivanja, pa nije iznenađujuće ako postane jedan od najučestalijih gostiju novootvorenog kluba, budući da se onakva atmosfera rijetko gdje viđa.

 

Klub Delux je idealno mjesto za provod, a prije svega krasi ga jedan ugodan ambijent, a pri tome posjetioci mogu uživati  u brojnim ponudama na koje će rijetko ko ostati imun. Nema sumnje da ćete u Deluxu maksimalno uživati, što vam toplo preporučujemo.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.