x

Svečano otvorena Poslovna jedinica Specijalizovane prodavnice „PRIZMA Sarajevo“

PRIZMABL d.o.o. je u prisustvu brojnih poslovnih partnera i klijenata, kao i predstavnika medija, otvorila novu Poslovnu jedinicu Specijalizovane prodavnice ``PRIZMA Sarajevo`` u Sarajevu, u jednom od poslovnih objekata KJP Skenderija na platou (Ul. Terazija b.b.).

Novu Poslovnu jedinicu otvorio je direktor PRIZMABL d.o.o. Zoran Predić, ističući da je u nastojanju da zadovolji potrebe svojih klijenata, i ukazujući na značaj prevencije ``bolesti modernog društva`` kompanija PRIZMABL d.o.o. svoj asortiman učinila dostupan bh građanima u oba entiteta. 

 

Praćenjem inovacija i razvoja tehnologije na polju medicinske elektronike, upravo se pomaže prevenciji i stavlja se akcenat na najveće bogatstvo, a to je zdravlje porodice.

 

Asortiman obuhvata medicinske aparate neophodne za praćenje zdravstvenih promjena, kako za profesionalnu, tako i za kućnu upotrebu. Mjerači krvnog pritiska, aparati za određivanje nivoa šećera u krvi, inhalatori, termometri, vage, uređaji za određivanje masnoće u tijelu i td. postali su neophodni u prevenciji bolesti i praćenju zdarvstvenog stanja u svakom domaćinstvu.

 

Najkvalitetniji medicinski aparati renomiranih svjetskih proizvođača, kao što su Omron, Apexbio, Spirit i dr. iz asortimana kompanije PRIZMA, su garancija da su bh građanima dostupni proizvodi po svjetskim standardima.

 

Imajući u vidu skromne mogućnosti penzionera u Bosni i Hercegovini, kao neophodnost samokontrole i praćenja zdravstvenog stanja, kompanija PRIZMABL d.o.o. će omogućiti i penzionerima u Federaciji BiH izvjesne pogodnosti na osnovu Ugovora sa FZ MIO-PIO.

 

Za više informacija posjetite: www.prizmabl.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.