x

Svečano otvorenje Konzum Family Centra Tuzla: Mjesto najbolje kupovine i zabave od sada i u Tuzli!

Nakon Sarajeva i Banja Luke, danas je otvoren Konzum Family Centar Tuzla – koncept koji obuhvata i objedinjuje najbolju kupovinu i odličnu zabavu za cijelu porodicu. Na adresi II Korpusa Armije BH od sada će tuzlaci imati mjesto koje pruža izvrsnu ponudu, sjajne pogodnosti te mnoge zabavne i korisne sadržaje. 

Nakon svečanog otvorenja uslijedio je niz nezaboravnih sadržaja, pogodnosti i iznenađenja, dan ispunjen osmijesima sve do večernjih sati. Zabavi su se pridružili mnogi građani, predstavnici medija i prijatelji, te zajedno uživali u performansama mađioničara, plesača, te odličnu svirku benda Čaroban svijet. I u Tuzli je „Lutajuća kamera“ tražila 50 najsretnijih posjetitelja Konzum Family Centra i obradovala ih poklon bonovima u vrijednosti od 50 KM. Posjetioci su se radovali akcijama, sniženjima i brojnim iznenađenjima, dok je popularni Kodi u svojoj igraonici pravio društvo najmlađim, priredivši im mnogo zabave, smijeha i igre. 

 

Konzum Family Centar nakon svakog otvorenja priredi veselje koje traje cijele sedmice. Tako će i u Tuzli uslijediti sedmica nevjerovatnih pogodnosti. Već u petak svaka kupovina u Konzumu, Modiani, Beautique i Intersportu donijet će trostruke bodove vlasnicima Pika Kartice. U subotu posjetioce očekuje Shopping Night, gdje će kupovina po nevjerovatnim sniženjima trajati do sitnih noćnih sati. Porodice na okupu navijat će na Family turniru u nedjelju, gdje će se najspretniji okušati i boriti za titulu šampiona u stonom fudbalu i igricama na Wii konzoli. Utorak ponovo donosi pogodnosti prilikom kupovine u Konzumu, Modiani, Beautique i Intersportu, gdje će kupci dobiti duple bodove na Pika Kartici, dok će se vesela sedmica zaokružiti u srijedu, kada će posjetioci Konzum Family Centra u Tuzli krenuti u potragu za sretnim stikerima i vrijednim nagradama koje donose. 

 

„Zadovoljstvo je jednom gradu kao što je Tuzla ponuditi ovakav koncept, gdje se ne radi samo o nabavci i kupovini, već je u to uključena zabava, druženje i uživanje. Konzum Family Centar nije samo mjesto najbolje kupovine, već i mjesto okupljanja, gdje će svi posjetioci rado provoditi vrijeme i gdje će zasigurno svako ponaosob pronaći nešto za sebe, uz poseban doživljaj“  izjavio je g. Ahmet Koštreba.

 

U sklopu centra nalazi se Konzum super prodavnica, Intersport, Beautique i Modiana, Carpisa, Alma Ras, Alpina, Astra, Jeordies, B&B New look-Retro Shoes, Buybook, Cesar`s, City Centar, Women Secret, Springfield, Dm, Eurofarm Centar, Eurom Denis, Exclusive Change, Farmacolux, Frankofaz, Foto print Žunić, Okaidi, Com Trade Shop, Italgroup, HT Eronet, Legend, Loptica, Lutrija BiH, Le Scarpe, Medisana, Cafe Čarolija, Mirall Prom, TR. Dona, Nam, Planika Flex, Knjižara Kultura, Sport Vision, Top Shop, Zlatnik, Cafe Best, TR Mobitel Studio, Vulecco, Zlatarna Celje. 

 

Tokom cijelog mjeseca oktobra, u Konzum Family Centru Tuzla planirane su mnoge pogodnosti i aktivnosti, a o kojima će posjetitelji biti blagovremeno obaviješteni. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.