x

Svečano uručena 4 automobila Renault Kangoo 1,5 dci velike nagradne igre Velpro veletrgovca u BiH!

Danas su u Velpro centru Sarajevo, svečano uručene glavne nagrade, velike nagradne igre „VELPRO 10 godina sa Vama!“ u kojoj je imalo mogućnost da učestvuje više od 3000 kupaca u BiH.   Dobitnici glavne nagrade, 4 automobila Renault Kangoo 1,5 dci, su: Sabina Botonjić, TR Botonjić iz Sanice, Edina Tucaković, TR Brade iz Stoca, Dušanka Šušćević, TR Duša iz Srbca i  Esma Palalić, MM Hana iz Bugojna, a ključeve automobila im je uručio Enis Drpljanin, direktor Sektora Veleprodaje.

Velika nagradna igra je organizovana u periodu od 03.11.-02.12.2014., a u znak zahvalnosti za povjerenje i lojalnost u proteklih 10 godina poslovanja Velpro veleprodajne mreže u Bosni i Hercegovini obezbjeđen  je veoma privlačan nagradni fond:  4 x Renault Kangoo 1,5 dci, 8 x Samsung Galaxy S5 telefonskih uređaja i 20 x Allview Viva D8 tableta.

 

Uručenjem glavnih nagrada velike nagradne igre „VELPRO 10 godina sa Vama!“ ujedno je završeno i obilježavanje jubilarne 10. godišnjice poslovanja Velpra na tržištu BiH, koje je počelo krajem oktobra 2014. uz svečana druženja sa partnerima u Velpro centrima Sarajevo, Mostar, Tuzla i Banja Luka. 

 
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.