x

Svi su primijetili: Suprug Donne Ares nije došao na sahranu da je isprati na vječni počinak!

Azra Kolaković poznatija kao Donna Ares je danas sahranjena u rodnom Bihaću. Veliki broj sugrađana je došao da se posljednji put pozdravi sa pjevačicom čija je hrabrost i volja za životom oduševila cijeli region. Treća bitka sa kancerom je bila pogubna za nju i nažalost zauvijek nas je napustila. Rijeka ljudi na Gradskom groblju u Bihaću dokaz je koliko je Donna bila cijenjena. Ipak, jedne osobe nije bilo!

Na sahranu Donne Ares je došao veliki broj njenih sugrađana, prijatelja, te poštovalaca njene muzike. Kolega gotovo da nije bilo. Ono što mnogima na Gradskom groblju Humci u Bihaću nije promaklo jeste izostanak osobe koja je sa Donnom provela dvije decenije života.

 

Naime, kako Ekskluziva.ba portal saznaje, na sahrani bihaćke heroine se nije pojavio njen suprug Džavid Ljubovci. Ovo je poprilično čudno uzmemo li u obzir da je na temu Donnine smrti dan prije ukopa dao izjavu za medije. 

 

Inače, Donna je prije mjesec i po dana na svom Instagrma profilu objavila fotografiju na kojoj je sa Džavidom, ali koja je prekrižena crvenom bojom uz opis: ``Gotovo je i nije mi žao!! Gdje nema povjerenja, tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej hej...... goodbye!!! Forever!``

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.