HIT KOMEDIJA „JA, MAHALUŠA“ U ZAVIDOVIĆIMA 14. I U KAMERNOM 15. MAJA!

15.05.2015 18:00
hit-komedija-ja-mahalusa-u-zavidovicima-14-i-u-kamernom-15-maja-main

U Zavidovićima, 14. maja, igrat će kultna sarajevska komedija „Ja, mahaluša“. Premda već petu godinu izaziva najpozitivnije reakcije gdje god da gostuje, Zavidovičani i Zavidovičanke će uživati po prvi put u ovom najvećem bh. pozorišnom hitu posljednjih deset godina.  Predstava se igra u Centru za kulturu s početkom u 20 sati.

A odmah sutradan, u petak, 15. maja, oni koji nisu uspjeli pogledati ovu hit komediju do sada u Sarajevu, a i oni koji su je gledali nekoliko puta, imat će priliku da utvrde gradivo. I vide nenadmašnu Nelu Đenisijević i neodoljivog Nenada Tešića kao i strastveni Ansambl Cabaret u svojoj zamamnoj i rasplesanoj igri na daskama koje život znače.

 

Za ovu komediju o muško-ženskim odnosima koja je nastala prema bestseleru naše najtiražnije spisateljice Indire Kučuk-Sorguč, uvijek se traži karta više jer nudi originalnu zabavu kroz jedinstven bosanski humor, lucidan tekst, osmišljen izbor muzike, pokret i plesne tačke.

 

Ulaznice se mogu rezervirati na blagajni Centra u Zavidovićima i Kamernog teatra 55  (033 550 475) svakim danom od 10 do 12 i od 16 do 20 sati.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.