x

TAMARA BRUTALNO PO DRUGARICI: Nema sper*e koju Soraja nije probala!

Klaberka Tamara Đurić riješila je da razveže jezik i ispriča pikanterije iz života svoje dojučarašnje drugarice Soraje Vučelić. Bivša farmerka i kontroverzna starleta bile su nerazdvojne do prije nekoliko dana, a sada putem medija vode pravi rat do istrebljenja.

Soraja je Tamaru u jednom intervjuu nazvala ``smederevskim Kneletom`` i ``ofucanom nakazom žabljih nogu i vještačkih konjskih zuba koji joj ispadaju od prevelikih doza``. Đurićeva je riješila da joj oštro uzvrati, ne birajući riječi.

 

- Ta Smrdaja bolje da ćuti nego što laje po novinama i pakuje mi afere! U ovom gradu nema uzorka spe**e koji nije probala. Svi je zovu Smrdaja Epruveta! - kaže Tamara u jednom dahu.

 

Popularna klaberka mjesecima je bila nerazdvojna sa Sorajom:

 

- Nije meni smetalo to što se ona drogira. Njena stvar. Nego, bre, što nam poslije plače i umire po ulici. Ona kada se vrati kući iz grada i skine sve plastično sa sebe: kosu, trepavice i gaće sa sunđerima, ostane 60 kilograma samih fekalija. A fotošopira se do iznemoglosti i objavljuje slike po društvenim mrežama. Lijepo sam joj rekla: ``Nemoj, pretjerala si``, a ona odgovori: ``Ma šta zna seljak iz Prokuplja kako ja izgledam?``

 

Tamara se prisjetila kada je prvi put vidjela Soraju, prije nekoliko godina u jednoj diskoteci u Smederevskoj Palanci.

 

- Bila je obučena kao medicinska sestra i prodavala je epruvete s alkoholom. Sjećam se da je, mukica, onako krezava imala više ruku nego zuba - ističe Đurićeva, koja se dotakla i Sorajinog emotivnog života:

 

- Niko više u Srbiji neće da bude s njom, pa je našla nekog albanskog biznismena. Taj ima gomilu braće, a Smrdaja je bila sa svima njima. Krenula je od najstarijeg, pa stigla do najmlađeg. Poslije je tog Albanca pokrala, pa je sad juri da je ošiša.

 

Učesnica Farme 6 dodaje da Soraja dobija 500 eura da ispunjava neobične želje zatvorenika u Zabeli.

 

- Smrdaju zovu zatvorenici da dođe u posjetu kod njih, donese 10 ćevapa i luk i pred njima to pojede. Naravno, napravi ona i neki por*o selfi, pa im pošalje, da im se nađe pri ruci kad su u toaletu. Rekla mi je: ``Baš me briga. Pojedem ćevape i još za to dobijem super pare, šta mi je to teško?`` - ispričala je Tamara.

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.