x

TANJA SAVIĆ PRIZNALA DA SE KAJE ZA SVOJE POSTUPKE: Zbog ovoga je pjevačica najviše ispaštala!

Tanja Savić bila je i ostala zvijezda „Granda” sa najviše hitova, ali posljednjih godina karijera joj je u drugom planu, jer se posvetila porodici. Međutim, pjevačica priznaje da je jedno vrijeme zbog posla zapostavila sinove, zbog čega se sada kaje, ali se i trudi da grešku ispravi.

``Meni se nekako obilo o glavu to ostavljanje djece dok su bila mala, pošto sam kasnije imala dosta problema u vaspitavanju. Vidjelo se da im je falila majka. U tom trenutku nisam toliko razmišljala, mislila sam - paziće ih dadilja, ali kad su već stasali u dječake, shvatila sam šta sam propustila, zato sam se sada više posvetila njima i želim sve da nadoknadim. Patila sam kada sam ih ostavljala zbog nastupa, nisam se skidala sa telefona samo da ih čujem, tako da sam presjekla i rekla: „Bolje da ja njih držim na oku i da su uz mene”``, kaže Tanja, koja se nedavno iz Australije, odakle je njen suprug Dušan, vratila u Srbiju radi promocije nove pjesme „Oči boje viskija”.

 

Ona kaže da je suprug Dušan u svemu podržava, iako ne voli medijsku pažnju.

 

``Teško je podnio to što sam odlučila da ostanem u Srbiji, ali je ovdje sa mnom, što dokazuje koliko me voli. Neprijatelji i bivši saradnici pljuvali su nas neko vrijeme, pa smo mi zbog toga najviše zaratili sa medijima. Toliko sam bila ogorčena na njih zato što su slušali jednu stranu priče, koja nije bila istinita, da sam zato tužila pojedine medije``, kaže pjevačica, koja tvrdi da nije ljubomorna.

 

Tanja kaže da voli i Draganu Mirković i Cecu Ražnatović, ali da bi duet radije snimila s „lučetom iz Kasidola“:

 

``Po pitanju boje glasa, Ceca i ja ne bismo dobro zvučale, imamo neku promuklost u glasu, pa bi to bilo previše. Treba mi neko ko je sušta suprotnost od mene. Vjerovatno bih snimila pjesmu sa Draganom, ona mi je omiljena pjevačica``, tvrdi Tanja.

 

``Dušan ide na masažu, pa mi se pohvalio kako ga je masiralo osam ženskih ruku, tada sam malo poludjela, nije mi bilo dobro, ali šta da radim. Rekla sam mu da hoću i ja na masažu, ali kod muškarca``, šaljivo kaže folk zvijezda. Ona otkriva i da je izgladila odnose sa majkom i ocem, koji su je često prozivali u medijima.

 

``Mnogo grešaka sam napravila, ali sam i mnogo pouka izvukla. Ranije sam zapostavljala porodicu, pogotovo majku i oca, a u stvari je život jedan i oni su nas stvorili, ja ih mnogo volim i svaki put im se vraćam``, objašnjava Tanja i dodaje da su njeni roditelji prihvatili zeta.

 

``U novinama se pisalo da se on i ja svađamo, pa su povjerovali u tu priču i nikako nisam mogla da im objasnim da je tu dosta laži, ali njima je najbitnija moja sreća, pa ako je meni dobro s njim, onda su i oni za njega``, kaže ona.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.