x

TANJA SAVIĆ SVE ISPRIČALA: Nakon dugo vremena otkrila pravu istinu o suprugu i svom...

Nemam silikone. Eto, krivim usta, ali su moja. Kad sam imala herpes, neki su mislili da sam ih radila, ali nisam, kaže Savićeva. Tanja Savić priznaje da nije zadovoljna svojim izgledom. Pjevačica, koja se dva puta porađala, najveću zamjerku ima na svoje grudi, ali i pored toga, neće da ide kod estetskog hirurga.

- Na sebi ništa nisam radila! Pale su mi grudi, imam 32 godine, a nemam silikone. Ne znam zašto su mi grudi pale. Eto, ja krivim usta, ali su moja. Nisam ih povećavala. Kad sam imala herpes, neki su mislili da sam ih radila, ali nisam. Ne zamjeram nikome takve komentare. Čim se priča o meni, znači da vrijedim - kaže Tanja, koja je nedavno, i to po ko zna koji put, došla u centar pažnje medija zbog svojih lapsusa.

 

- Prije mi je mnogo smetalo i plakala sam kad čujem da govore da lupetam i da ne znam srpski. Problem je u tome što i dalje imam veliku tremu pred kamerama i onda mi se desi da kažem nešto u brzini. Nemam dovoljno samopouzdanja. Blesava  sam i pogubljana, ali sam dobra osoba - priča Savićeva.

 

Pjevačica, koja je dosad u više navrata demantovala da je Romkinja, o čemu se godinama priča, sada je promijenila ploču.

 

- To sam što sam. Ko me voli nek me voli. Ljudi koji komentarišu druge ljude na taj način i dijele nas po nacionalnosti ili pripadnosti imaju problem. Kad volim nekog volim ga, pa da je ne znam kakav - objasnila je Tanja.

 

Ona smatra da boja kože nije važna, već kakav je neko čovjek.

 

- Nije bitno da li je neko Rom, crnac ili bijelac, važno je to šta se cijeni kod ljudi- kaže pjevačica.

 

Vjeruje Dušanu

PODVALJUJU MI DA ME MUŽ VARA

 

Tanja Savić kaže da nikad nije pala u iskušenje da prevari supruga Dušana Jovančevića, ali da su mnogi pokušavali da ih razvedu.

 

- Osuđujem prevaru u braku, a divim se onima koji to mogu da urade da niko ne sazna. Doduše, mužu nikad ne bih oprostila prevaru. A pokušavali su da nam nametnu neku aferu. I dan-danas nam stižu neke poruke. To je huška neka - uvjerena je Savićeva.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.