x

TEK SLIJEDE TEŠKI DANI: Prava istina o zdravstvenom stanju Tamare Đurić!

Iako je fanove i prijatelje jučer oduševila porukom na Instagramu u kojoj je napisala “Vidimo se brzo”, Tamara Đurić i dalje ne zna kada će napustiti Vojnomedicinsku akademiju u kojoj je hospitalizovana.

Kako saznajemo, iako se trudi da ohrabri i porodicu i prijatelje, istina je da Tamarino zdravstveno stanje nije dovedeno u normalu, o čemu svjedoči i to što Đurićevu čeka još jedan težak korak.

 

Radi se o tome da će Tamara u narednih nekoliko dana morati na još jednu operaciju, pošto još uvijek nije očišćen akva filer koji joj se razlio u zadnjici.

 

– Tamaru čeka još jedan zahvat, tako da ništa još uvijek nije gotovo. Ona je pozitivna, više zbog drugih, bliskih ljudi nego zbog sebe, i ne želi da je bilo ko sažalijeva. Takva je, to svi znaju. Međutim, teško se nosi sa činjenicom da je čeka još jedna operacija. Uz pomoć jakih antibiotika koje pije akva filer nije se proširio, ali dio u kom se razlio mora u potpunosti da se očisti. Tamara je izgubila mnogo krvi, snage i prilično je smršala, tako da jedva čeka da sve ovo prođe – priča naš izvor blizak Đurićevoj.

 

Inače, Tamara je zabranila posjete za sve osim za nekoliko izuetno bliskih ljudi.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.