x

TEODORA KRSMANOVIĆ PRELOMILA! TRAŽI STARATELJSTVO NAD JANOM: Bijesna zbog današnje odluke suda!

Teodora Krmsanović, sestra brutalno ubijene pjevačice Jelene Marjanović, odlučila je da podnese zahtjev za starateljstvo nad sestričinom. Teodora namjerava da podnese zvaničan zahtjev da se porodici Krsmanović dodijeli privremeno starateljstvo nad maloljetnom Janom, njenom sestričinom, a na ovaj potez ju je faktički primoralo ovakvo ponašanje branilaca osumnjienog Zorana Marjanovića.

Jutros je počelo saslušanje svjedoka zbog ubistva Jelene Marjanović, a prva je svedočila Teodora.

 

Ona ipak nije dobila status oštećene u postupku, već je u Višem tužilaštvu u Beogradu saslušana kao običan svjedok, a za Kurir je rekla da je zatečena ovakvom odlukom suda, jer je poziv dobila kao oštećena.

 

``Osporili smo njen status oštećene u ovom krivičnom postupku, kao i punomoćje koje je dala advokatima. Po Zakonu o krivičnom postupku samo najbliži srodnici, odnosno roditelji, rođena braća i sestre, supružnici ili deca mogu imati status oštećenog. Ružno je što od ovog postupka pokušavaju da naprave cirkus u kom se pojavljuje 20 oštećenih polurođaka i prijatelja``, kaže za Kurir advokat Zorana Marjanovića Veljko Delibašić, poslije saslušanja Teodore Krsmanović.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.