x

TEODORA, SESTRA UBIJENE JELENE, UŽIVO NA TV POTVRDILA PISANJE MEDIJA: Primijetila sam da su Marjanovići promijenili pločice i parket u kući poslije ubistva!

BEOGRAD - Primijetila sam i ja kad sam bila da su Marjanovići promijenili pločice i parket u kući poslije ubistva Jelene, ali nisam to povezivala na taj način... sa slučajem... Vidjela sam i ja u novinama... - izjavila je jutros, uživo na TV, Teodora Krsmanović, sestra od strica svirepo ubijene pjevačice Jelene Marjanović. 

Time je potvrdila pisanje media o promjenama koje su se dogodile u kući Marjanovića poslije zločina koji okupira pažnju srpske javnosti. Ona se uživo telefonom uključila u Jutarnji program TV Pink oštro negirajući da je njena sestra bila u bilo kakvoj vanbračnoj vezi, odnosno tajnoj ljubavnoj vezi s nekakvim tajkunom o kojoj se ovih dana pisalo u beogradskim medijima.

 

- To je stvarno nemoguće i to mogu da potvrdim sa sigurnošću - rekla je Teodora stavljajući tačku na priču o tajkunu.

 

Ona je naglasila i da, kada je riječ o hapšenju Zorana Marjanovića i eventualnom krivcu za ubistvo, porodica Krsmanović smatra da ne treba oni da sude nego državni organi.

 

- Mi nismo ti koji treba da sudimo, ne želim da komentarišem da li je kriv ili ne - rekla je Teodora.

 

Na pitanje u kakvim je odnosima s porodicom Marjanović, Teodora je odgovorila u korektnim, prije svega zbog Jane. Na pitanje da li viđa malu Janu, kćerkicu pokojne Jelene, ona je odgovorila: ``Trenutno nemamo nikakav kontakt s malom Janom.``

 

Na pitanje da li bi preuzela starateljstvo nad malom Janom, Teodora je rekla: ``Kada bi došlo do toga, preuzeli bismo starateljstvo nad Janom kao da je naše dijete, što i jeste... Ona i jeste naša, ali preuranjeno je govoriti o nečemu takvom u ovom trenutku.``

 

Na pitanje da li zna za novu ženu u Zoranovom životu odnosno njegovu novu djevojku, sestra od strica pokojne Jelene je rekla da je to vidjela u novinama, ali da lično ne zna.

 

Teodora je dodala i da je njena porodica, kada je rječ o slučaju, učinila sve što je u njihovoj moći, a na pitanje može li da potvrdi da je Jelenina majka Zorica Krsmanović bila ključni svjedok, Teodora je rekla da ne može da iznosi detalje niti da govori o onome o čemu je tužilaštvo obavještava.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.