x

TEŠKA NESREĆA U SRBIJI: Sa momačke večeri u smrt!

APATIN - Božidar Krnjajić (21) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se juče rano ujutru dogodila kod benzinske pumpe u Prigrevici. Kako saznajemo, u teškoj saobraćajnoj nesreći povrijeđen je Milan Radojčić (23). Prema nezvaničnim informacijama, mladići su se vraćali sa momačke večeri svog prijatelja.

Izgubio kontrolu

 

- Odmah po ulasku u selo, Radojičić, koji je bio za upravljačem „hjundaija“, izgubio je kontrolu nad automobilom i zakucao se u betonski prilaz ispred jedne kuće i sletio u kanal - objašnjava naš izvor, upućen u dešavanja.

 

Sjekli olupinu

 

Očevici su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je veoma brzo stigla na mjesto teške nesreće.

 

- Scena je bila jeziva! Automobil je od siline udarca bio potpuno smrskan. Kako bi izvukli nesrećne mladiće, ljekari i policija su pozvali vatrogasnu ekipu iz Apatina da isiječe uništeni automobil - prepričava naš izvor.

 

Međutim, uprkos brzoj reakciji nadležnih, Božidaru Krnjajiću nije bilo pomoći.

 

- Od težine zadobijenih povreda on je preminuo na mjestu nesreće. Radojičić je hitno prevezen u somborsku bolnicu. Tamo je ustanovljeno da ima povrede opasne po život, pa je iz tog razloga, navodno, prebačen u novosadski Klinički centar - kaže naš sagovornik.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.