x

TO KRALJICE: Uz ovu pjesmu Nerke Hodžić se lumpuje do zore, pogledajte zašto!

Kada se pojavila na estradnoj sceni, Nerka Hodžić je odmah ostala zapažena zbog vrhunskog vokala, a pjesma ``Zemljo daleka`` je osvojila simpatije svih, naročito bh. dijaspore. Uz prepoznatljiv glas Nerke Hodžić svaki provod je lud i nezaboravan, a naročito od kada je predstavila novu pjesmu naziva ``To kraljice``. Interesantno je da će Nerka za ovu pjesmu snimiti spot u New Yorku, datum je već dogovoren, i to na 100-tom spratu. Ona će već 28. oktobra otpočeti turneju po Americi, zajedno sa kolegom Asimom Bajrićem, a tamo će u gradu Lousville dočekati i Novu godinu. 

Inače, pjesma ``To kraljice`` je uveliko osvojila sve simpatizere mlade pjevačice. Nije trebalo dugo vremena da novi singl Nerke Hodžić postane sinonim za dobru žurku, a kako ona važi za vrsnu pjevačicu onda posbeno oduševljenje vlada na živim svirkama, gdje Nerka sjajno obavlja svoj dio posla i pravi atmosferu za pamćenje. 

 

Nema sumnje kako će turneja po Americi biti i više nego uspješna, te da će spot za pjesmu ``To kraljice`` biti nešto potpuno novo na našem muzičkom tržištu. 

 

Pratite Nerku na njenoj Facebook stranici: 
https://www.facebook.com/nerka.hodzic.official?ref=hl

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.