x

TO SE ZOVE VELIKO SRCE: Nakon što joj je majka Ifeta umrla, Brena je uradila nešto potpuno nevjerovatno!

Iako ovih dana prolazi kroz veoma teške trenutke zbog gubitka majke, Lepa Brena ne prestaje da misli na druge.

Naime, Brena se spremala za proslavu slave Svetog Aranđela i tom prilikom naručila hranu za 150 gostiju koje su očekivali, međutim, tog jutra dobila je tužnu vijest da joj je majka umrla.

 

Brena ni u tom teškom trenutku nije zaboravila za ugrožene te je prijateljima rekla da svu tu hranu podijele beskućnicima koji nemaju osnovne uslove za život.

 

Ovo je razlog zbog čega je Brenin brak opstao toliko godina.

 

– Iako je van sebe zbog gubitka majke, Brena je i u ovom teškom trenutku mislila na ugrožene. Nakon što se pribrala od šoka i saznanja da joj je majka Ifeta preminula, Brena je smogla snage, pa je bližnjima rekla da hranu, slatkiše i piće koji su pripremljeni za taj sveti dan, podijeli siromašnima. Hrana je raspodijeljena na više lokacija ­ priča izvor i dodaje:

 

– Opšte je poznato da je Brena veliki humanista, tako da ovaj gest nije čudan. Međutim, ona je sada u haosu, kako emotivnom, tako i zbog procedure prebacivanja tijela njene majke u Bosnu. Svi prijatelji su uz nju i pomažu joj u ovim trenucima.

 

Podsjetimo se, Brenina majka Ifeta bila je smeštena u domu za stare gdje joj je u četvrtak uveče pozlilo. Prebačena je u bolnicu, ali je nažalost, nakon nekoliko sati preminula. Njeno zdravlje bilo je ugroženo posljednjih godina zbog operacije kičme i koljena.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.