x

TOLIKO GODINA BRAKA, A TEK SADA OTVORILA DUŠU: Dragana Mirković otkrila kako ju je njezin suprug Toni...

Dragana Mirković se nakon kratke medijske pauze vraća na scenu sa dvije nove pjesme “Zašto me tražiš“ i “Lepi moji“, za koje je snimila i visokobudžetne spotove. Ove dvije numere su najava za njen album koji će objaviti u septembru.

“Od decembra pripremam album. Riješila sam da to sad ne mora biti po svaku cijenu, tako da ću lagano da ga spremim. Posljednjih 15 godina rasterećena sam od svega. Dobre pjesme žestoko me pokreću, a ove dvije su me baš pogodile i oduševile. Volim da je drugačije i ne jurim za trendovima, bez obzira na to što sam oduvijek bila trendseter i prva uvela mnogo toga. Ne volim uniformisanje i da budem jedna od mnogih. Svaki pjevač treba da ima svoj stil, baš kao Zdravo Čolić”, rekla je Dragana.

 

Pjevačica je u intervjuu za Kurir otkrila u čemu je tajna uspješnog braka, jer njen brak sa suprugom Tonijem važi za jedan od najskladnijih na estradi.

 

“Mi smo nerazdvojni, svi prijatelji se iznenade kada negdje odemo odvojeno. Trajemo skoro 16 godina, a poenta dobrog braka su ljubav i poštovanje. Da nisam srela Tonija sve bi bilo drugačije. Uvijek sam se pitala da li me neko voli zato što sam Dragana Mirković ili me zaista iskreno voli. Toni nije pratio našu muziku, čuo je za neku tamo Draganu i to je bilo sve. Njegova ljubav je bila čista prema djevojci koja mu se dopala takva kakva jeste. Imao je običaj da kaže da su mu se na meni prvo dopale tužne oči, te da je u trenutku pomislio da će učiniti sve da te oči više ne budu tužne. To nikada neću zaboraviti. A u tom periodu sam stvarno bila tužna jer sam imala 31 godinu, bilo mi je vrijeme za djecu i udaju, a nikog nije bilo na vidiku za brak.”

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.