x

TOŠIĆ I KARLEUŠA NAVIJAČU BEŠIKTAŠA KUPILI INVALIDSKA KOLICA: Hvala vam dobri ljudi!

Poznato je kako su sportisti veliki humanitarci, a jedan od njih je i fudbaler turskog Bešiktaša Duško Tošić, koji je svojim potezom sa suprugom Jelenom Karleušom oduševio navijače ovoga kluba, ali i cijelu Tursku.

Bračni par Tošić - Karleuša često pomaže onima kojima je pomoć potrebna, sve to bez da je javnost upućena u takva dešavanja. I ovoga puta bi njihovo dobro djelo ostalo tajna, ali mladić kojeg je Tošić sa suprugom Karleušom obradovao invalidskim kolicima nije mogao kriti sreću na društvenim mrežama.

 

U pitanju je mladić koji se zove Emre Bey, a po fotografijama koje postavlja na Instagram lako je zaključiti kako se radi o vatrenom navijaču fudbalskog kluba Bešiktaš. Emre je odrastao praktički bez obe ruke i bez nogu, a na svom profilu ima objave vezane uglavnom za njegov najdraži klub - Bešiktaš. On se redovno fotografiše sa svim igračima Bešiktaša, njihov je počasni navijač, a jednom od njih će biti vječito zahvalan. 

 

Radi se o Dušku Tošiću, koji je ovom mladiću kupio nova invalidska kolica. Riječ je o dosta skupljem i ujedno boljem modelu kolica od onih koja je do sada imao, a kojim se će dosta lakše služiti, jer su i praktičnija. Emre se putem društvenih mreža zahvalio Dušku Tošiću i njegovoj supruzi Jeleni Karleuši na ovom daru, navodeći kako je Bešiktaš jedna dobra porodica. "Hvala dobrim ljudima na daru - Dušku Tošiću i Jeleni Karleuši", dodao je on.

 

Svakako, ovo je gest za svaku pohvalu. Nadamo se da će ovakvih humanitarnih akcija biti što više.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.