x

TOTALNA DOMINACIJA: Zvezde Granda u BiH i ove subote oduvale konkurenciju!

I predhodne subote najgledaniji show u regionu i u BiH su bile „Zvezde Granda“ koje možemo pratiti u programu OBN TV subotom od 21 sat. Treća emisija je pokazala i nove talente, od kojih su najbolji prošli u sljedeći krug.

Prema zavaničnim podacima agencije Nielsen za Bosnu i Hercegovinu u subotu 10.10.2015. Zvezde Granda koje se emituju u programu OBN TV bile su ubjedljivo najgledaniji tv sadržaj u našoj zemlji sa AMR 11,66% i SHR 25,31%, ostavivši daleko ispod konkurenciju.

 

Zvezde Granda u novoj sezoni nastavljaju potragu za talentovanim ljudima. U trećoj emisiji muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” prikazano je mnogo dobre muzike ali i novih, burnih rasprava žirija kao i talentovanih kandidata koji su se trudili da osvoje simpatije strogog žirija i obezbjede prolaz u sljedeći krug takmičenja.

 

Prošle subote OBN TV je pokazala nove talente, a samo najbolji su prošli  dalje takmičenje. Nakon što je žiri glasao, jednoglasno su se složili da u sljedeći krug priđu: Denis Ibrahimović, Milana Tatervić, Zoran Janković, Stefan Petrović, Kristina Denić, Elvin Čavkić, Dejana Erić, Zoran Bušin, Ranka Pelemiđ i Nemanja Bačilović.

 

Zahvaljujući veselom žiriju i raspjevanim takmičarima mogli smo uživati u još jednoj nezaboravnoj noći na OBN TV! U trećoj emisiji gost u žiriju je bio Adil Maksutović.Nova zabava uz Zvezde Granda na OBN TV je u subotu  17.10.2015. od 21 sat!

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.