x

TRAGEDIJA KOD KRALJEVA: Vraćali se sa slave, pa poginuli u direktnom sudaru!

Zoran Krdžić (38), vozač „sitroena“, i saputnici majka Leposava Krdžić (69) i Biljana Sekulić (50), kao i Nemanja Nikolić (28), vozač „mercedesa“, poginuli su u stravičnoj nesreći na magistralnom putu Kraljevo-Čačak.

U ovoj užasnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Miločak u srijedu uveče, povrijeđene su još tri žene i dječak. Kako saznajemo, svi su bili iz Kraljeva.

 

Prema našim informacijama, Krdžići su se vraćali za Kraljevo sa slave, a u „sitroenu“ u kom su bili srećom su preživjeli Zoranova sestra i njen sedmogodišnji sin.

 

Prijatelji Krdžića u šoku su poslije vijesti o nevjerovatnoj tragediji koja je zadesila porodice.

 

- Zoran je bio fantastičan čovjek. Bio je šef stovarišta boja i lakova. Izuzetan radnik, ali i porodičan čovjek. U trenutku je izgubio život, zajedno sa svojom majkom, ostavivši dvoje male djece da odrastaju bez oca - jedva je za „Blic“ ispričao Zoranov prijatelj.

 

Kako kažu, Zoran je bio pažljiv vozač i nikako ne mogu da shvate šta se desilo kobne noći.

 

- O svemu je vodio računa, a siguran sam da je i te noći bio takav i u vožnji. Preteško mi je da pričam - priča za „Blic“ jedan od Zoranovih poznanika.

 

Kamiondžija iz Novog Pazara koji je vozio u pravcu Čačka, a kojeg smo zatekli te noći na mjestu udesa, ispričao nam je da je nakon udesa bio negdje deseto vozilo u koloni, ali da je odmah istrčao da pomogne povrijeđenima.

 

- Pomagao sam da izvučemo povrijeđene iz „sitroena“. Jedna žena u njemu je već bila mrtva kada smo je izvukli, dok je vozač još bio živ, ali u jako teškom stanju. Mislim da su druga žena i dijete koji su bili u tom vozilu majka i sin - ispričao nam je ovaj Pazarac.

 

Leposava Krdžić poginula je na licu mjesta, dok je Zoran je umro na putu za bolnicu. Biljana Sekulić je preminula u bolnici uprkos svim naporima ljekara, koji su sve pokušali ne bi li je vratili u život.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Nemanja Nikolić je sa svojim „mercedesom“ iz pravca Kraljeva krenuo u preticanje i sudario se sa „sitroenom“ koji je dolazio iz suprotnog smijera.

 

Od siline udarca, Nemanja je poginuo na licu mjesta, a spasioci su morali da isijeku auto da bi izvukli tijelo. Dvije žene koje su bile u tom autu zadobile su povrede glave i lica i nisu životno ugrožene.

 

Od siline udara dijelovi automobila razletjeli su se na sve strane, pa su i dan poslije nesreće svuda bili tragovi i dijelovi automobila.

 

Svi sa povredama lica i glave

 

Milan Maksimović, dežurni hirurg u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu, rekao je da su poslije udesa u bolnicu primljene četiri žene, muškarac i dijete.

 

- Dijete je zbrinuto na Dječjoj hirurgiji, stabilno je i van životne opasnosti. Muškarac i žena su, i pored svih naših napora, podlegli povredama. Preostale tri ženske osobe su smještene kod nas na odjeljenju i stabilno su. U pitanju su uglavnom povrede lica i glave - rekao je Maksimović.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.