x

TRAGIČNA LJUBAVNA PRIČA U SRBIJI: Bili su zajedno od osnovne škole, a onda je on...

Nakon što je navodno našao poruke drugog mladića u telefonu svoje djevojke S. M. (20), Nikola Stanojević (20) iz sela Lugavčina kod Smedereva objesio se lancima o orah. Prema navodima medija, Nikola je navodno popio mnogo lijekova za smirenje i onda izvršio jezivo samoubistvo.

Komšije su našle tijelo nesrećnog mladića u petak oko 17.00 časova na drvetu u blizini porodične kuće Stanojevića.

 

– Našli su ga obješenog lancima visoko na drvetu, jedva su ga skinuli. Jedna ruka mu je bila toliko blizu vrata da naslućujemo da je možda u jednom trenu htio da se oslobodi, ali je bilo kasno – izjavio je komšija koji je htio da ostane anoniman.

 

Stanojević je prema navodima porodice završio srednju trgovačku školu i bio je bez posla. Sa S. M. je bio u vezi od osnovne škole, i nekoliko puta su raskidali i mirili se.

 

– Ovo nije prvi put da je pokušao sebi da oduzme život. Nedavno je popio veliku količinu lijekova, ali mu je djevojka spasla život. U četvrtak je raskinuo s njom, jer je navodno našao poruke drugog mladića u njenom telefonu. Popio je lijekove za smirenje, a kako je uspio da se u tom stanju popne na vrh oraha, nikome nije jasno – izjavio je mladić čiji je brat sa Stanojevićem išao u školu.

 

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.