TREĆA SEZONA SERIJE ELIF NA OBN TV

09.11.2016 18:00
treca-sezona-serije-elif-na-obn-tv-main

Kad: 09.11.2016. u 20:00h

Gdje: OBN TV

 

Od srijede, 09.11.2016. u 20:00h sa emitovanjem u programu OBN TV počinje i treća sezona serije Elif koja je osvojila srca gledalaca u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Na OBN TV od sredine sljedeće sedmice, tačnije od 09.11.2016.  sa emitovanjem počinje i treća sezona najgledanije serije u BiH, „Elif“. Treća sezona je u turskoj sa emitovanjem počela prije mjesec dana i od samog starta je počela da obara rekorde gledanosti. 

 

Novi nastavci počinju događajem koji će odjeknuti poput bome. Svi će biti u šoku. Uveliko traju pripreme za Melekino i Kenanovo vjenčanje. Arzu bježi iz bolnice i nalazi utočište kod Erkuta. Međutim, kod njega je očekuje šokantna novost. Ogromna ljubomora podstiče je na drastične korake. Da li će Melek i Kenan unatoč Arzu uspjeti da se vjenčaju? 

 

Serija će i u novoj sezoni pratiti život Elif na imanju. Ona ima i dalje dobar uticaj na ljude i zbog njene osjećajnosti i šarma, svi ljudi na imanju je jako vole. Ipak, simpatična, plavoka djevojčica će i dalje nailaziti na prepreke, mržnu...

 

U glavnoj ulozi će se i u trećoj sezoni naći: Emre Kıvılcım, Selin Sezgin kao i Isabella Damla Güvenilir.

 

Seriju Elif gledaoci OBN TV mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 20h!

 

NA ODMORU U SAD

 

Isabella Damla Güvenilir, koja glumi simpatičnu djevojčicu Elif odmor je sa roditeljima provela u SAD-u i Kanadi gdje je maksimalno odlučila da uživa. No, opularnost koju djevojčica ima i van granica Turske šokirala je njene roditelje te im stvorila neprilike zbog sigurnosnih izazova. Prema informacijama koje dolaze iz turske štampe djevojčica je dobila ponudu za angažman od studia Universal. Vrlo vjerovatno da će popularna Elif početi da živi Hollywoodski san.

 

TREĆA SEZONA

 

Ponedjeljak, 14.11.2016. u u 20:00

Najava epizode: 

Melek sada radi u krojačkoj radionici, kako bi pružila materijalnu podršku svojoj porodici. Međutim, vlasnik radionice, Dževahir, predstavlja veliku opasnost za Melek i Elif. Nakon što se upoznao sa Melek u radionici, njen život postaje prilično komplikovan. Stanje na imanju je veoma loše. Selim mora izaći na tender, o kojem mu je Umit govorio, kako bi izašao iz teškog materijalnog stanja u kojem se našao. Radi tog tendera je potrebno prodati ergelu. Iako se Alije na početku protivila prodaji ergele, na kraju pristaje na to.

 

Utorak, 15.11.2016. u u 20:00

Najava epizode:

Serdar se još uvijek nije pomirio sa bolom zbog Tugčeninog gubitka i ne odustaje od osvete, tako da Selim gubi na tenderu. Selima boli to, što je zajedno sa tenderom, izgubio i ergelu u kojoj njegova porodica ima puno uspomena. Alijine riječi ga dodatno uništavaju, te on provodi besanu noć. Zejnep je veoma uznemirena kada ne uspijeva ujutro doći do Selima. Melek je neobaviještena o trenutnom stanju na imanju, i nastoji izaći na kraj sa Bahrijom i njenim igricama. 

 

Srijeda, 16.11.2016. u u 20:00

Najava epizode:

I Elif na svoj način nastoji pomoći porodici, te im predlaže da odu na groblje, ne bi li tamo pronašla strica. Cijela porodica strahuje od najgoreg. Umit, koji je sa Emirogulovima uvijek kada im je najteže, nastoji pronaći Selime, a da time ne otkrije svoje pravo lice. Gondža je otkrila da na računu nedostaje velika količina novca. Računovođa je upućuje na Serdara, kao osobu koja je odgovorna za tolike gubitke. Serdar je iskoristio taj novac kako bi otvorio firmu kojom će, uz Umitovu pomoć, izbaciti Emirogluove na ulici. 

 

Četvrtak, 17.11.2016. u u 20:00

Najava epizode: 

Tulaj i Vejsel su ostali bez radnje i pokušavaju sada smisliti drugi način kako da steknu sredstva za život. Selim uviđa kako sebi više ne može priuštiti Umita, te se odlučuje da mu da otkaz. Serdar i Umit uviđaju kako se na taj način neće moći u potpunosti osvetiti Selimu, te mu prižaju priliku da zaradi nešto novca, kako bi ovaj zadržao Umita. U međuvremenu Zejnep želi pomoći Selimu tako što će davati privatne časove, a prve učenike joj pronalazi Pelin. Doktori smatraju da Arzu može biti puštena iz psihijatrijske bolnice. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.