x

TRESLA SE KUĆA, UŽASNA SVAĐA: Kija i Sloba sat vremena vodili prve žestoku prepirku, progovorili o s*ksu, prevarama i da li se i dalje vole!

Nakon prve svađe Kristine Kockar, žene pjevača Slobe Radanovića koji je pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa ``Zadruga`` počeo novu ljubavnu romansu, i njegove djevojke Lune Đogani došlo je do ozbiljne rasprave između bračnih drugova.

Kija je rekla Slobi kako Đoganijeva nije prva djevojka sa kojom se Radanović petlja i da ne čini nikome uslugu. Pjevač se branio riječima kako svoju suprugu nikada nije spomenuo i da nikada nije želio da priča o njihovom privatnom životu.

 

- Mogao si da budeš sa pet devojaka, a da ispadneš šmeker! Sad ima da ćutiš, da ti ja objasnim jednu stvar! Dečko, da li znaš šta je tvoja majka radila meni?! Ti to ne znaš! Ne znaš naslove, ne znaš neke priče! Čeka te kolaž svih naslova! Malo da čitaš sve ono što sam ja čitala, zbog tebe. Ja sam ti uvijek bila najbolji prijatelj! Uvalili su ti svi kosku i ti im i dalje vjeruješ. Ja kada sam ušla ovdje sa Anabelom, gledao si me u oči i lagao! - izjavila je Kristina.

 

Radanović je na sve ovo upitao ženu zašto mu ranije nije držala predavanja u toku veze, nego se toga tek sada sjetila i da njemu ne treba psiholog, jer zna da razmišlja svojom glavom. 

 

- Šta se desilo sa tobom? Jesi vidio kako Lunu napadaju? Šta misliš o tome? Hoćemo ponovo o tome šta je sve bilo između nas? O tome što si ti ispao loš čovjek prema meni. Nije bitno šta si uradio, nego kako si uradio - nastavila je Kristina.

 

Sloba se pravdao riječima kako za sve krivi samo sebe, da njihov život nije bio bajka i tražio od supruge da ne govori kako je nikada nije volio, ali i tvrdio da bi se prevara dogodila i u spoljnom svijetu pošto hemije nije bilo između njih dvoje.

 

- Sve bi bilo bajno i sjajno da se ono prije dvije godine nije dogodilo. Slobodno pravi od sebe žrtvu. Ti si debil! I Luna i ja nosimo tvoj krst. Ona je okarakterisana kao djevojka koja je imala s*ks sa oženjenim muškarcem u WC-u - rekla je Kija.

 

U nastavku svađe Sloba je izjavio kako je Kristinu njena majka stalno pitala zašto je toliko surova prema njemu. Pjevač je predložio ženi da iznesu i prljav veš iz privatnog života, ali i otkrio da se u toku braka dopisivao sa drugim djevojkama. 

 

- Oženio si se iz koristi! Uvukao si puno ljudi u ovo priči! Ti znaš da sam u tebe uložila puno ljubavi! Ti si u ovo uvukao i njenu porodicu i moju! Ja sam ti davala novac stalno! Sad možeš da je ženiš! Kada se razvedemo, možeš da je ženiš! Moja greška je bila ta što sam se udala za tebe! Kajem se! Nisi vjeran bio prema meni! - oštra je bila Kija, što je razbijesnilo Slobu.

 

Za vrijeme svađe koja je trajala dugo umiješali su se i ostali ukućani što je Kristini zasmetalo. Bračni drugovi su iznosili još puno detalja iz svoj zajedničkog života, a šta su rekli i kako je sve izgledalo možete pogledati u donjem video-snimku.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.