x

TRUDNA SAM SA SESTRINIM DEČKOM ZA KOJEG SE UDAJE U SUBOTU: Imali smo se*s dok je spavala u sobi PORED!

Na jednoj od tema na Visperu, aplikaciji za dijeljenje tajni korisnici su podijelili šokantne priče o tome kako su se zaljubili u partnere svoje braće ili sestara. Mnogi su podijelili svoja iskustva o tome kako su se emotivno nosili s neuzvraćenom ljubavi, ali neki od njih su otkrili kako su se upuštali u veze s tim ljudima.

``Zaljubljena sam u sestrinog dečka. Već šest mjeseci spavamo zajedno``, podijelila je jedna korisnica.

 

``Zaljubljena sam u sestrinog dečka. Kako da joj kažem? Ne želim da je povrijedim``, bila je opreznija druga.

 

``Zaljubljen sam u djevojku svog brata, mazili smo se dok se on tuširao``, podijelio je jedan korisnik konkretno iskustvo.

 

``Često se nalazim sa dečkom svoje sestre, ali sad se osjećam loše jer sam zaljubljena u njega i želim da joj to priznam, ali ne znam kako``, podijelila je djevojka.

 

Nakon relativno uobičajenih priča, počele su da se nižu malo dramatičnije situacije. Jedna korisnica je imala ispovijest dostojnu južnoameričkih serija.

 

``Zaljubljena sam u dečka svoje sestre. U subotu je njihovo vjenčanje, a niko i ne sluti da sam trudna s njim``, podijelila je i dodala da je najvjerovatnije zatrudnila sa njim dok je njena sestra spavala u drugoj sobi.

 

``Zaljubljen sam u djevojku svog brata, imamo toliko toga više zajedničkog nego njih dvoje, ali nikad nećemo biti zajedno zbog razlike u godinama``, požalio se jedan korisnik.

 

Neki su podijelili zaista komplikovane situacije.

 

``Zaljubljena sam u dečka svoje sestre, a ona upravo rađa njegovo dijete.``

 

``Vjerena sam za predivnog muškarca, ali sam zaljubljena u njegovog najboljeg prijatelja koji je dečko moje sestre``, podijelila je ozbiljan problem jedna žena.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.