x

TUČA U PAROVIMA, SIJEVNULO I U GLAVU: Evo na šta su Jelena i Saška ličile poslije obračuna!

Produkcija rijalitija ``Parovi`` ukućanima je pustila snimak na kom se vidi kako je Saška Karan olupala jaje o glavu Jelene Golubović. Čim se prilog završio, Jelena je ustala i čašu sa pićem prosula Saški u lice. Tog trenutka nastao je haos. Saška je krenula za Jelenom i počele su da se vijaju po vili. Pjevačica je uzimala sve što joj padne pod ruku i prosipala na rediteljku.

Samo nekoliko ukućana su ustali da ih razdvoje dok su ostali sjedili mirno i zbog toga su kasnije kažnjeni oduzimanjem hrane za večeras.

 

``Društvo, da vam kažem... Pošto je Jelena Golubović pokvasila moju bubicu, molim produkciju da je kazni jer ja njenu bubicu nisam pokvasila``, rekla je Saška kada su se malo smirile.

 

Na cijelu situaciju reagovala je i Mira Škorić koja je prozvala sve muškarce koji su sjedili mirno i nisu pokušali da razdvoje ove dvije iznervirane žene.

 

``Ja sam u šoku. Svi vi nazovi frajeri sjedite i ne pokušavate da razdvojite njih dvije. Jel ovo šou? Ovo je bre bruka i sramota``, rekla je ona.

 

Zbog nepoštovanja produkcije, i Saška i Jelena su dobile kaznu. Jelena je kažnjena sa 150 eura, dok je Saška kažnjena sa 300 eura i odlaskom u izolaciju.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.