x

TUGA DO NEBA! NAJMLAĐI SIN (7) OLIVERA IVANOVIĆA: Mama, jesu li mi to tatu ponovo odveli ili je samo bolestan?

Mali Bogdan (7), najmlađi sin i mezimče Olivera Ivanovića, uporno pita za tatu i sluti da nešto nije u redu sa njegovim najvećim junakom u životu. I on je zajedno sa majkom Milenom, braćom Nikolom, Žarkom i Jankom juče krenuo put Beograda, gdje će Oliver Ivanović danas biti sahranjen.

- Mali Bogdan još ne zna cijelu priču. Evo, putuje sa nama za Beograd na tatinu sahranu, a još ne zna sve. Sluti da nešto nije u redu, ali moram da smognem snage da mu kažem da tate više nema - ispričala nam je Bogdanova majka Milena Popović Ivanović.

 

Ona priznaje i da se žestoko dvoumi da li će Bogdana povesti na sahranu.

 

Mnogo boli

 

- Nisam još prelomila. Sješću i razgovarati sa Bogdanom jer on osjeća, sluti da se nešto desilo - kaže Milena.

 

Bogdanov stric Miroslav Ivanović strepi od suočavanja dječaka sa surovom istinom.

 

- Sluti mali Bogdan da se nešto strašno dešava. Pa bio je i u bolnici kada nas je sve zadesila strašna vijest da se Oliver nije iščupao od smrti. Sluti i sluti, ali smo mu rekli da je tata samo bolestan. Vjerujte, tražimo pravi trenutak da mu bez ove gužve, u najužem porodičnom krugu, objasnimo kako njegovog tate nema. Želimo da ga dovedemo na sahranu, a kako ćemo sve to izdržati, to ćemo vidjeti, jer mnogo je teško, mnogo bolno - rekao nam je brat ubijenog Ivanovića.

 

Kako su nam ispričali, Oliverov najmlađi sin Bogdan danonoćno pita šta se desilo, bojeći se da su mu tatu ponovo odveli.

 

Od svog brata Olivera oprostila se i Nataša Ivanović Ilić emotivnom porukom.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.