x

TUGA KOD UBA: Beba koju je otac bacio o pod u kritičnom stanju!

Malu Milicu iz Pambukovnice kod Uba koja je stara mjesec dana otac Milomir S. je 14. februara bacio na pod. Djevojčica je opet u teškom stanju, iako je davala znake da će se oporaviti. Bebina tetka Milica Vasić koja je obilazi svakodnevno kaže da je djetetu rađen EHO i skener glave i da rezultati nisu dobri.

- Nadali smo se da će bebi biti bolje, jer se odazivala na zvuk, otvarala okice, pomijerala ruke. Međutim, stanje joj se popgoršalo, a rezultati su loši. Ona ima nagnječenje mozga i krvarenje na više mjesta. Dobro je da se to krvarenje ne širi, ali u svakom slučaju, nije dobro. Bila sam u bolnici i prestala je da se odaziva na moje pozive. Ljekari su mi rekli da sve i da ona preživi, imaće velike posljedice - kazala je tetka Milica i dodala da je bebi pojačana terapija.

 

Prema njenim riječima, otac je i dalje u zatvoru, a za bebino zdravlje se interesuje njegova snajka, a nedavno se čula i sa njegovim ocem.

 

- Pozovu s vremena na vrijeme, i to uglavnom snajka. Raspituje se za bebino zdravlje. Čula sam se i sa njegovim ocem koji ne zna šta da kaže kako bi opravdao svog sina. Što se mene teče, samo da nam dijete preživi, kako god bilo, samo da možemo da je gledamo. A otac koji je bio u stanju da je baci nek` istruli u zatvoru - rekla je Vasićeva.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.