x

TUGA NA ZVEZDARI! OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO, UBIO OCA, PA PUCAO SEBI U GLAVU: Oprostite mi, nismo više mogli da živimo u bijedi...

Beživotna tijela oca S. J. (91) i sina M. J. (65) pronađena su sinoć oko 21.30 u njihovom stanu u Križanićevoj ulici 36 na Zvezdari. Kako pričaju komšije iz zgrade, M. J. se zbog siromaštva u kojem su već neko vrijeme živjeli odlučio da usmrti svog oca, i to hicem iz pištolja u glavu, a onda je pucao u sebe.

Prema riječima komšija preminulih, tijela su otkrivena tek pošto je u zgradi počeo da se osjeća užasan smrad koji je dopirao iz stana na drugom spratu u kojem su živjeli nesrećni otac i sin.

 

Jedan od komšija stradale porodice rekao nam je da je uzrok ove tragedije vjerovatno finansijska situacija oca i sina.

 

- Poznajem dugo te ljude. Stari S.J. bio je bolestan, a o njemu se brinuo sin M. J. Mislim da su bili u velikim finansijskim problemima i dugovima, pa je zbog toga M. J. uradio ovu strašnu stvar.

 

Kako nezvanično saznajemo, M. J. je, prije nego što je presudio svom ocu i sebi, ostavio oproštajno pismo u kojem moli za oproštaj.

 

- Žao mi je zbog svega, ali ovako više ne može da se živi. Izvinjavam se, ali sam ovo morao da uradim... Molim vas da mi oprostite... - navodno je napisao M. J. prije tragedije.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.