x

TUGA: Umrla pjevačica slavne grupe! (FOTO)

Ljubitelji disko muzike u šoku! Pjevačica grupe ``Sister Sledge`` najpoznatija po disko himni ``We Are Family``, preminula je u 60. godini. Džoni Sledž koja je oformila čuvenu grupu ``Sister Sledge`` sa tri svoje sestre 1971. pronađena je mrtva u svom domu u Arizoni u Feniksu, prenosi ``BBC``.

Sledževu je pronašao prijatelj, a uzrok smrti još uvijek nije objavljen.

 

Džoni je iza sebe ostavila sina, a posljednji nastup sa bendom je imala u oktobru. Vijest o njenoj smrti objavljena je na društvenim mrežama, nedjelju dana prije nego što je trebalo da nastupi u Los Anđelesu.

 

- Tužni smo što vas obavještavamo da je naša draga sestra, majka, tetka, sestričina i rođaka, Džoni preminula juče - navodi se u izjavi.

 

Osim pjesme ``We Are Family`` nominovane za Gremi nagradu, hit koji je prodat u više od milion primjeraka kada je objavljen 1978. godine, grupa je poznata i po pjesmama ``He`s the Greatest Dancer``, ``Lost in Music`` i po obradi klasika ``My Guy``.

 

Sestre su ``We Are Family`` izvele i za papu Franju 2015.

 

Sestre ``The Sledge`` su došle iz porodice izvođača - majka im je bila glumica, otac zvijezda sa Brodveja, a baka operska pjevačica.

 

Nastupale su zajedno od djetinjstva, a 2015. su u intervjuu izjavile: ``Ne sjećamo se kada nismo pjevale``.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.