x

TUGA: Zoran Marjanović rekao maloj Jani da je Jelena ubijena, a djevojčica mu postavila NAJTUŽNIJE PITANJE NA SVIJETU!

Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pjevačice Jelene Marjanović (33) na nasipu u Borči, odlučio je da kaže istinu svojoj petogodišnjoj kćerki Jani. Devet mjeseci poslije smrti supruge odlučio je da petogodišnjoj kćerki Jani kaže istinu. Nije prošao dan, a da nije pitala gdje joj je majka.

- Rekao sam joj da je mama ubijena, da je više nikad neće vidjeti i da je sada na nebu. Obećao sam joj da ću je uskoro odvesti na majčin grob jer je ona to tražila – rekao je Zoran Marjanović.

 

On dodaje da mu je bilo mnogo teško da sa djetetom razgovara o tome.

 

– Veoma mi je bitan odnos s Janom, ali i njeno mentalno stanje. Svakog dana sam se plašio da od nekog drugog ne sazna istinu koja nam je upropastila život. Bilo mi je žao da je gledam i da na neki način svaki put izbjegavam razgovor s njom o Jeci. Do sada smo joj govorili da je mama otišla da trči, da je nestala i da je tražimo. Stalno me je pitala kada ćemo je pronaći. Bilo me je i sramota njenih progleda, jer sam nešto strašno krio od nje. Prije nekoliko dana rekao sam joj istinu – otkriva Marjanović.

 

Zoran je smatrao da Jana treba sve da zna.

 

– Ispričao sam joj šta se sve dogodilo tog kobnog dana. Pitao sam je da li se sjeća kada smo bili na nasipu i kada je mama otišla da trči – objašnjava suprug ubijene pjevačice i dodaje da mu je Jana rekla da se sjeća.

 

Potom je kazao da je kćerkici ispričao kako je mamu, kad je otrčala, susreo neki zlikovac i ubio je i da je ona sada na nebu.

 

– Odmah me je pitala da li je mama isto tako lijepa i na nebu i kada ona može da ode tamo da je vidi. Objasnio sam joj da mi tamo ne možemo da idemo, ali da ona može da nas gleda odozgo i da je srećna onda kad smo mi veseli i nasmijani. Bila je tužna i, kako ne bi zaplakala, nastavio sam da joj pričam o tome da mama nije svojom voljom otišla, već da je taj zlikovac kriv za to – prila Zoran kroz suze.

 

Uslijedila je serija Janinih pitanja.

 

– Željela je da zna kako zlikovac izgleda, kako se zove, gdje je sada i zašto je ubio njenu mamu. Objasnio sam joj da ne znam mnogo toga, ali da će ga policija naći.

 

Zoran kaže da ga je kćerka pitala šta će biti s njim kad ga pronađu, kao i da joj je objasnio da će nakon toga taj monstrum život provesti u jednoj maloj sobici potpuno sam.

 

Uplakanih očiju djevojčica ga je pitala šta to znači kad neko umre.

 

– Objasnio sam joj da, kad čovjek umre, njegovo tijelo ostaje na zemlji i da se sahranjuje na groblju, ali da duša odlazi na nebo. Interesovalo ju je da li ona može tamo da ide – prepričava Zoran razgovor.

 

On kaže da je mala Jana postavila pitanje koje ga je najviše zaboljelo.

 

– Pitala je kada će ona da umre i da što prije bude sa mamoom. Objasnio sam joj da ona prvo mora da završi školu, da se uda, rodi djecu I da ostari i da će se to desiti tek kad bude stara. Rekao sam joj da mi svi moramo jednog dana da umremo. Jana je pametna djevojčica i vjerujem da sam samo uz Božiji blagoslov uspio sve ovo da joj objasnim – uvjeren je Zoran.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.