x

TUŽILAC SASLUŠAO NAJBOLJE DRUGOVE TIJANE JURIĆ: Monstrum lješkari, dječaci kriju suze!

Dvojica dječaka iz Bajmoka, S. L. i L. L, najbolji drugari Tijane Jurić (15) iz Subotice, koji su je posljednji vidjeli, saslušani su u vezi s okolnostima događaja kada je ona kidnapovana, a potom zvjerski ubijena.

Oba dječaka potvrdila su već poznate okolnosti - jedan se s njom i njenom drugaricom vraćao sa turnira u malom fudbalu, a kada su došli do kafane “Polet”, Tijana se prisjetila da mora da vrati pozajmljenu duksericu L. L., koji ju je čekao nedaleko od kuće. Tijanu je na tom putu presreo monstrum.

 

Dvojica dječaka došla su u pratnji majki, a po izlasku iz suda bili su vidno potreseni. Treća pozvana djevojčica, Tijanina drugarica, biće saslušana 28. avgusta. Njena majka je tužiocu donijela opravdanje o kćerkinom odsustvu.

 

Saslušanjima je prisustvovao i Viktor Gostiljac, advokat osumnjičenog Dragana Đurića (34). On je zapitao tužioca da li su pozvana sva lica u ovom postupku, na šta mu je odgovoreno potvrdno, uz obrazloženje da je osumnjičeni Đurić obavijestio sud da ga ne poziva jer ga zastupa branilac.

 

Iskaz su dali i roditelji tragično nastradale Tijane.

 

Surčinski mesar Dragan Đurić, rodom iz Alekse Šantića, osumnjičeni za zločin nad 15-godišnjom subotičkom tinejdžerkom Tijanom Jurić, nalazi se trenutno na vještačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu. Njegovo prisustvo saslušanju svjedoka nije neophodno, osim ako on to zahtijeva i ako ovlasti advokata da u njegovo ime prisustvuje davanju iskaza. Đurić je to i učinio.

 

Ubica razvezao jezik u bolnici!

 

Iako prvih dana ni sa kim nije pričao, već je po cijeli dan ležao u zatvorskoj sobi i prevrtao se s boka na bok, Dragan Đurić (34) ovih dana razvezao je jezik u zatvorskoj bolnici.

 

- Sada priča sa svima, tako da su svi iznenađeni promjenom ponašanja. On se nalazi na neurospihijatrsijkom vještačenju u zatvorskoj bolnici, u kojoj može da ostane i do mjesec dana. Sam je u ćeliji i niko ne smije da ga posjećuje - kaže sagovornik “Alo!”.

 

Đurićev advokat Viktor Gostiljac izjavio je da je prekjučer posjetio svog klijenta u Okružnom zatvoru u Beogradu, ali nije želio da otkriva detalje razgovora, navodeći samo da je sa svojim klijentom razgovarao oko sat i po.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.