x

TUZLA: Uginulo štene koje su dječaci silovali drvenim štapom?!

Službenici MUP-a TK u utorak su zaprimili prijavu građana o silovanju petomjesečnog šteneta, koje je nakon ukazane pomoći, nažalost, uginulo. Naime, na Facebooku je jedna od građanki napisala kako su dječaci starosti oko deset godina u naselju Brčanska Malta drvenim štapom silovali bespomoćno štene. 

U objavi na Facebooku navedeno je kako su i prije sedam dana, dječaci sa Brčanske Malte drvanim štapom silovali psa.

 

- Ova djeca su budući monstrumi, psihopate – zaključila je autorica Facebook statusa, koji je zgrozio tuzlansku javnost i animirao službenike policije na provjeru takvih navoda.

 

Jučer smo kontaktirali i Veterinarsku stanicu u Tuzli, a u neoficijelnom razgovoru rečeno nam je kako ovakav slučaj, odnosno ukazivanje pomoći povrijeđenom štenetu, nije zabilježen, piše Dnevni avaz.

 

Stravičan događaj šokirao je i stanovnike naselja Brčanska Malta, koji zahtijevaju da se imena dječaka koji su drvenim štapom silovala štene i imena njihovih roditelja javno objave. Iako je pronijeta informacija kako su identifikovani počinioci ovog gnusnog i nezapamćenog (ne) djela, u MUP-u TK nisu mogli potvrditi takvu informaciju, kazavši nam kako su u toku provjere prijave koju su zaprimili u 15.05 sati.

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.