x

TUŽNA ISPOVIJEST SEKE ALEKSIĆ: Ako uskoro ne rodim bebu, ja ću je usvojiti!

Seka Aleksić i Veljko Piljkić u braku su od 2010. godine i pjevačica otkriva da je uspjeh što su opstali toliko jer njen njen brak nije javna scena i da je to formula za opstanak.

Njen suprug je njena posljednja želja i njena ljubav do kraja života. Ono za čim pjevačica veoma pati jeste njena trudnoća i dijete koje još nisu dobili, ali su odlučni u tome i ako uskoro ne rodi bebu, usvojiće je.

 

``Nikada neću zaboraviti tugu kada sam imala vanmateričnu trudnoću. To je bila bol koja se ne može opisati. Jednostavno, htjela sam da ne ustanem. Moj psiholog je počeo da dolazi i danima samo dugo razgovarali. Bilo mi je bolje, ali ne potpuno, jer još nisam bila spremna za posao i publiku. I Veljko i ja smo bili skrhkani, ali i dalje jarko želimo da dobijemo dijete i vjerujem da će se to desiti u pravom trenutku``, rekla je Seka za Puls, koja je dodala da da bi pored biološke djece, voljela i da jednog dana usvoji dijete.

 

``Usvojila bih dijete. Apsolutno je nebitno da li će to biti djevojčica ili dječak. Jednog dana kada proširimo svoju porodicu, i to će doći na red``, rekla je Aleksićeva.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.