x

TUŽNA PORUKA NA FEJSBUKU: Ivanina majka predosjetila smrt!

Na dan pogibije, Nada Bodrožić (54), majka Ivane Bakić Bodrožić (31), koja je pronađena mrtva u decembru 2014. u „Hajatu“, postavila je na svoj Fejsbuk profil zajedničku porodičnu fotografiju, uz koju je napisala: „Nemam šta da kažem.“

Na fotografiji iz marta 2011. su ona, njen pokojni muž Ilija (55) i kćerka Ivana (31). Tačan uzrok nesreće u kojoj je u nedjelju uveče stradala Nada Bodrožić biće poznat nakon vještačenja njenog automobila i obdukcije, saznaje „Alo!”.

 

- Tužilac koji je obavio uviđaj naredio je da se izvrši kompletno vještačenje vozila kako bi se utvrdilo da li je bilo u ispravnom stanju. Takođe, treba da se utvrdi da li je u udesu učestvovalo i treće vozilo, koje je pobjeglo poslije nesreće. Utvrdiće se kojom se brzinom kretala, kao i da li je bilo tragova kočenja, a za sve to treba nekoliko dana - kaže sagovornik blizak istrazi.

 

Osim toga, očekuju se nalazi obdukcije kako bi se utvrdilo da li je Bodrožićevoj možda pozlilo za volanom ili je kobno bilo slijetanje u kanal.

 

- Nada je nakon smrti supruga Ilije, koji je preminuo 2011, u februaru 2013. imala težak srčani udar, pa su joj ugrađeni stentovi. Nakon toga joj je bilo bolje. Osim obdukcije, treba da se urade i toksikološke analize, čiji se rezultati duže čekaju - kaže prijatelj Bodrožićeve.

 

On navodi da je Nada tog dana bila u Sirigu kod kćerke, pa kod prijatelja na ručku, da bi se „pežoom 307” survala u kanal pored puta na putu Sirig - Novi Sad. Život nisu uspjeli da joj spase ni vazdušni jastuci, koji su se otvorili pri udaru. Automobil kojim je upravljala smrskan je sa prednje, ali i sa vozačeve strane, pa se pretpostavlja da se prevrnuo na suvozačevu stranu nakon udarca o dno kanala.

 

- Njen automobil je u kanalu slučajno ugledala kćerka njenog prijatelja. Prilikom nesreće, u autu je sa Nadom bio i njen pas Pepi, koji je nestao nakon udesa. Pošto je čipovan, za njim sada tragaju - navodi Nadin prijatelj.

 

Bodrožićeva će biti kremirana, što je bila njena želja. Njen ispraćaj biće u petak na groblju u Novom Sadu. Urna sa njenim posmrtnim ostacima biće položena u Sirigu pored njene kćerke Ivane i supruga Ilije. Brigu oko sahrane preuzelo je troje djece njenog pokojnog brata iz Valjeva i dvije bratanice njenog pokojnog muža Ilije.

 

Sljedeće nedjelje očekivalo ju je suđenje tehničaru VMA Ljubiši Pavloviću (53), koji je optužen da je Ivani prodavao anestetik “propofol”, čija je prevelika doza uzrok smrti njene kćerke. Ovaj proces je u dokaznoj fazi, nakon čega se očekuje izricanje presude. Nada je bila ogorčena što je u postupku izgubila status tužioca, čak i nije dolazila na neka ročišta. U izjavama za medije je tvrdila da je vještačenje u Novom Sadu, za razliku od onog u Beogradu, pokazalo da njena kćerka nije umrla od prevelike količine droge, već da ju je neko ubio ubrizgavajući joj anestetik „propofol”.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.