x

TUŽNA SUDBINA NESTALOG FUDBALERA: Porodica ga tražila dva i po meseca, a onda su PREPOZNALI NJEGOVE PATIKE I JAKNU!

Na identifikaciji sam prepoznao patike i jaknu koje je nosio, ali je tijelo bilo u fazi raspadanja, pa nije sigurno da je to on - rekao je Dejan Lomić, brat fudbalera Bojana Lomića (33) koji je nestao prije dva i po mjeseca, nakon što je juče u Garaškom jezeru pronađeno tijelo muškarca.

Tijelo u poodmakloj fazi raspadanja pronašli su juče ribari u Garaškom jezeru kod Aranđelovca, na istom mjestu gdje je prije dva i po mjeseca pronađen parkiran automobil nestalog mladića, kao i njegova oproštajna poruka.

 

Međutim, tek nakon analize DNK biće zvanično poznato da li je pronađn leš zapravo Bojan Lomić iz sela Poljanice kod Ljiga koji je nestao 6. februara.

 

- Tijelo je pronađelo kod mosta na jezeru. Cijeli taj dio, sem malih dijelova oko stubova mosta, bio je pod ledom kada smo poslije Bojanovog nestanka pretraživali teren - kaže Dejan Lomić.

 

On dodaje da je policija juče već uzela DNK od njihovih roditelja.

 

- Roditelji su dali DNK uzorak koji će biti poslat u Kragujevac. Tek poslije toga ćemo znati da li je to naš Bojan... - kaže Lomić.

 

U trenutku nestanka njegovog brata, pored Garaškog jezera pronađen je njegov ``jugo``, u kojem je Bojan ostavio oproštajno pismo namijenjeno majci: ``Majko, oprosti. Nisam mogao da izdržim, bolest je bila jača``.

 

Na sjedištu pored, nalazio se kaiš i puna flaša konjaka.

 

Potrage u okolini jezera, međutim, nisu dale rezultata.

 

Nekadašnji fudbaler Spartaka iz Ljiga, navodno, prije par sedmica je viđen u Loznici kako pazari u jednoj kineskoj radnji u tom gradu, ali ubrzo se ispostavilo da ta informacija nije tačna.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.