x

TUŽNA SUDBINA PINKOVE ZVIJEZDE: Izgubila sam majku sa 16, sad pjevam za nju!

Saška Marić (20), učesnica Pinkovih Zvijezda, koja je glasom oduševila žiri, kaže da jedino žali što njena pokojna majka nije doživjela da vidi njen uspjeh.

``Ona je jedino vjerovala u mene i slušala je kako pjevam, ali je nažalost prije pet godina umrla. Bila je dugo srčani bolesnik, ali je bila jaka žena na kojoj se bolest nije mogla vidjeti. Zaspala je jedne noći i više se nije probudila, umrla je u snu, tata i ja nismo mogli da je probudimo. Bila je moj najveći oslonac, pitala sam je za sve, kako da se obučem, ponašam, učim. Žao mi je što nije dočekala da me gleda kako pjevam na sceni, to bi je ispunilo``, priča Saška, koja je imala samo 16 godina kada je ostala bez majke.

 

``Bio je to veliki šok za mene jer mi je bila posvećena u potpunosti. Brat Siniša živi u Njemačkoj, jedna sestra u Švajcarskoj, a druga se udala. Često je mama putovala kod njih pa tako i sad, poslije pet godina od kada je nema svaki put očekujem da će doputovati i da nije umrla, već da je otišla u posjetu kod nekih od njih``, prisjeća se Pinkova zvijezda.

 

Ona smatra da je Bog namijenio pjevačku karijeru jer je prošle godine konkurisala da radi kao bebisiterka u Njemačkoj što joj je izmaklo za dlaku.

 

``Pala sam na testu za zaposlenje za samo jedan bod i to je bio znak da se posvetim pjevanju``, rekla je Saška.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.