x

Tajna stara 40 godina: Ana Bekuta od muža pobjegla preko terase!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, folk zvijezda Ana Bekuta se sa 20 godina udala za muzičara Aleksandra Savića, s kim je živjela u Prijepolju. Pjevačica je u tom periodu već imala trogodišnjeg sina Igora, kojeg je dobila u vanbračnoj vezi i koga je zbog nemaštine bila prinuđena da da u dom u Zvečanskoj. Kako bi se izborila za jedinca, folkerka je poslije gimnazije odmah počela da tezgari, a prvi angažman bio joj je u hotelu u Prijepolju.

- Baš tamo je upoznala Aleksandra. Radili su zajedno i vrlo brzo se zavoljeli. Odlučili su da se vjenčaju, ali ta ljubav je kratko trajala. Ana ga je napustila poslije nepunih godinu dana - otkriva jedan Anin kolega s estrade, koji je insistirao na anonimnosti.

 

Bekuta se još nije ni razvela od Savića, a već je započela vezu s Predragom Vidovićem Prejom, s kojim je provela 10 godina!

 

- Ana i Aleksandar otišli su da rade u jedan hotel u Bosansku Gradišku. Tamo im se priključio muzičar Preja, u kog se Bekuta zaljubila na prvi pogled. Ubrzo su počeli tajno da se viđaju. Na estradi se i danas prepričava na koji način su njih dvoje pobjegli iz hotela od Aleksandra, bilo je to kao u američkim filmovima. Zaključali su se u sobi na spratu, vezali čaršave i tako se spustili na zemlju, a zatim su „fićom“ zbrisali za Sarajevo - priča naš izvor.

 

Pozvali smo Preju, koji živi u Šapcu, ali on je preko nepoznate ženske osobe poručio da ne želi da se oglašava.

 

- Gospodin Vidović je rekao da ne želi da daje nikakve izjave za medije - rekla je ženska osoba, dok Bekuta nije odgovarala na naše pozive.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.