x

Tajno vjenčanje u Las Vegasu: Suzana Mančić ne zna da joj se kćerka udala!

Teodora Kunić (23), kćerka Suzane Mančić (60), udala se u tajnosti u Las Vegasu za 20 godina starijeg biznismena, saznaje Kurir. Nasljednica loto djevojke i Nebojše Kunića, bubnjara Sedmorice mladih, pažnju javnosti privukla je prije dvije godine, kad je objelodanila da je u vezi sa znatno starijim muškarcem. 

Suzi nije mogla ni da pretpostavi da će Teodora organizovati vjenčanje daleko od Srbije i da to nikome neće javiti. Kako smo saznali, tek kad je ceremonija završena, kćerka joj je javila da se udala, što je nju šokiralo.

 

- Suzani je bilo žao što nije bila na vjenčanju kćerke, a posebno joj je bilo krivo što uopšte nije ni znala da će se Teodora udati. Međutim, ona joj je objasnila da su njih dvoje naprasno odlučili da se vjenčaju u Americi i da će organizovati veliku svadbu u Beogradu - kaže naš izvor.

 

Teodora i bogati biznismen vjerili su se u oktobru 2015, na putovanju u Beč. Mančićeva je tada ushićeno rekla da jedva čeka da postane baka.

 

- Dosta sam emotivno reagovala, to je moj prvenac, ponos majkin. Dokle god je zet dobar njoj, biće dobar i meni. On je američki državljanin, bavi se biznisom, a trenutno biraju mjesto u Evropi gde bi mogli da se skuće. Jedva čekam da postanem baka - rekla je tada loto djevojka.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.