x

Takmičarka je samo zbog JEDNOG KOMENTARA Jelene Karleuše počela da PLAČE na sceni Zvezda Granda!

Sanita Demirović iz Sarpsborga učestvovala je u duelu u drugom krugu “Zvezda Granda” sa Marinom Radosavljević iz Vrnjačke banje. Prva kandidatkinja predstavila se pjesmom “Poželela” Indire Radić, a druga numerom “Uspomene” Ane Bekute. Nakon prve pjesme rezultat je bio šest prema jedan za Sanitu.

U drugom dijelu Sanita je izabrala pjesmu “Opa, opa” Viki Miljković, dok je Marina otpjevala “Slatka mala” Jelene Karleuše. Njih dvije dovele su atmosferu do usijanja u studiju i svi su bili na nogama. Fantastične nastupe žiri je nagradio sa po sedam glasova.

 

Jelena Karleuša je bila oštra i rekla da smatra da Sanita nikada neće biti zvijezda. Prema njenom mišljenju, Sanita nema držanje, stav i ponašanje kao zvijezda, ali je navela da djevojka lijepo pjeva.

 

Sanita se rasplakala, a onda se Aca Lukas ubacio. On je naveo da se slaže sa Jelenom da djevojka neće biti zvijezda čim je dozvolila da je žiri rasplače.

 

``Dozovolila si da te Jelena rasplače! Sada ti treba da naoštriš zube i da jednog dana poželiš da joj iščupaš grkljan! Tako se postaje zvijezda``, rekao je Lukas.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.