x

Takmičenje u Turskoj: Predstavnica BiH Ana Bavrka Miss New World za 2017. godinu!

Na izboru za Miss New World koji se sinoć održao u turskoj Antalyi pobijedila je predstavnica Bosne i Hercegovine Ana Bavrka iz Mostara.

Lijepa Mostarka je televizijska prezenterka, model te licencirana fitness i zumba instruktorica. Pobijedila je u konkurenciji od 20 djevojaka. 

 

Takmičenje u ljepoti za Miss novog svijeta održano je od 15. do 21. maja u Avantgarde Resort hotelu, a učestvovao je veliki broj umjetnika iz cijelog svijeta. Održavani su koncerti, utrke te različite vrste takmičenja ljepote. 

 

``#InstaNarode hvala vam za podršku, kompliment, kritiku, čak i loš komentar. U svakom slučaju, večeras je finalna večer, ja ću se potruditi da ovu malu zemlju Bosnu i Hercegovinu (iako na lenti fali Hercegovina, ali nećemo im zamjeriti) predstavim u najboljem svjetlu, kao što sam i radila prethodnih dana. Zvuči otrcano, ali nije važna pobjeda, meni je važno da sam uživala ovdje svakog trenutka, upoznala tako dobre ljude te upoznala čari Turske. Let`s go! Teşekkür ederim``, napisala je Ana na Instagramu prije početka takmičenja.

 

Izvor: Klix.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.