x

Taman kada smo pomislili da gore ne može: Sutra na Farmu ulazi...

Rediteljka Jelena Golubović uskoro bi mogla da pomrsi konce farmerima na imanju u Lisoviću, jer njeni pregovori o ulasku u rijaliti uveliko traju sa čelnicima „Pinka“. Kako saznajemo, ona se već dva puta vidjela sa vlasnicima i organizatorima ružičastog carstva, gdje su razgovarali o uslovima njenog ulaska. 

S obzirom na to da je Jelena nakon pobjede u „Farmi 5“ tužila televiziju zbog pojedinih klauzula iz ugovora, novonastala situacija je dodatno komplikovana.

 

- Zamisao čelnika „Pinka“ je bila da bi u ovom trenutku ulazak Jelene Golubović bio pun pogodak i zato su je pozvali na razgovor. Više od četiri sata trajao je prvi sastanak, na kojem su obje strane određivale svoje uslove. Jedan od početnih je bio da Jelena povuče tužbu, a da će u ugovoru biti ispunjeni svi njeni zahtjevi.

 

Rediteljka se sa čelnim ljudima ružičaste televizije vidjela i sutradan, pa je sasvim izvijesno da će se uskoro pridružiti farmerima na imanju - kaže naš izvor sa Televizije „Pink“ i dodaje:

 

- Jelena je uspjela da se odmori nakon što je napustila prethodni rijaliti na konkurentskoj televiziji i iznova je spremna da napravi haos svojim rediteljskim smicalicama. Njen ulazak će sasvim sigurno izludjeti prvenstveno Vesnu Vukelić Vendi, sa kojom se svađala i tukla tokom snimanja njihove zajedničke emisije „Odavno posvađane“, a ni sa Majom Nikolić nije u boljim odnosima - najavljuje naš izvor nove zaplete na imanju.

 

Jelena je u prostorijama Televizije „Pink“ viđena dva dana zaredom nasmijana i u dobrom raspoloženju, a Scandal`` tabloid saznaje da je dogovor postignut. 

 

Dogovori su urodili plodom. Jelena će se već u ponedjeljak naći na imanju u Lisoviću, a jedino što je ostalo kao formalnost je potpisivanje ugovora koje će se desiti u ponedjeljak.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.