x

Tamara Đurić se raskopčala i pokazala nikad veće grudi, a onda sjela u ZVJERINU od 100.000 EURA! (FOTO)

Tamara Đurić je juče sa sestrom Aleksandrom otputovala u Crnu Goru, a prije ljeta sestre su iskoristile višak slobodnog vremena i ispijale kafu na Novom Beogradu. Iako su Tamara i Aleksandra umalo zakasnile na let, kako smo poslije saznali, pa ih je osoblje jedva pustilo da se ukrcaju u avion, bile su izuzetno raspoložene dok su uživale u vrelom danu.

Mada se iz profila (i samo na prvi pogled) činilo da Tamara i nije tako provokativno obučena, nije bilo tako. Jer kada se okrenula...okrenuli su se i svi za njom!

 

Crno-bijela kombinacija uvijek je atraktivna, pa je Tamara izabrala i takve cipele, sa ogromnom platformom... S druge strane, njena mlađa sestra je imala usku haljinu sa velikim šlicevima sa strane, pa su joj preplanule noge i te kako dolazile do izražaja.

 

Naravno, budući da je poznato da Tamara ima vozni park od tri automobila koja joj je dečko poklonio, pitali smo se kojim četvorotočkašem će se uputiti ka aerodromu... U pitanju je bio BMW X6, koji joj je uz ovu kombinaciju odlično pristajao...

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.