x

TechArt Porsche GT3 RS ostavlja bez daha!

Porsche sam po sebi proizvodi odlične sportske jurilice koje nas većinom ostave bez daha svojim performansama. Međutim, nekima to nije dovoljno i traže još, e pa ako među vama ima takvih, TechArt ima rješenje za vas.

Ako do sada niste čuli za TechArt radi se o tuneru iz Njemačke koji je specijaliziran za Porsche i sve što se tiče tematike Porschea. Tvrtka je osnovana davne 1987. godine, a posebno se proslavila modelom GT Street RS koji se temelji na 997 GT2 koji je odnio pobjedu na utrku tuning modela. Krenimo na stvar

 

Za početak, eksterijer. TechArt se zbilja potrudio da cijelu priču zaokruži sa što je moguće više aerodinamičnijom postavom komponenti. Osim što je postigao agresivni izgled, TechArt se može pohvaliti i poboljšanim voznim svojstvima za što je u prvom redu zahvalan prednji, odnosno stražnji spojler. Osim spojlera postoje i ostale stvarčice koje ovaj model čine snom svakog vozača. Naravno, ne treba posebno naglašavati da su svi dodatci izrađeni od karbonskih vlakana. Međutim, to nije sve. TechArt osim standardnog paketa nudi i mogućnost ugradnje dijelova koji će dodatno personalizirati ovaj Porsche, a sve prema zahtjevima vlasnika. Posebno treba naglasiti Carbon Sport paket koji nudi sve što vam je potrebno za uživanje u sportskoj, ali naravno sigurno, vožnji.

 

Izvor: Automobili.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.