x

Telebosa d.o.o. u Sarajevu radi uspješno od 2011. godine!

Call Centers Telebosa d.o.o. svake godine bilježi permanentan rast u prometu, a u Sarajevu radi uspješno još od 2011. godine. Telebosa d.o.o. radi isključivo za njemačko tržište u oblasti savjetovanja klijenata za izbor najpovoljnijeg ponuđača struje i u izboru najboljeg zdravstvenog osiguranja. Interesantna stvar je da Telebosa d.o.o. radi za pet najvećih kompanija u Njemačkoj u oblasti proizvodnje i prodaje struje, te najpoznatije firme u oblasti zdravstvenog osiguranja. 

Ukoliko volite izazov, te imate radno iskustvo u Callcenter branši, želite da zarađujete iznad prosjeka u Bosni i Hercegovini, ne oklijevajte i dođite u Telebosu na informativni razgovor. 

 

Telebosa d.o.o. konstantno vrši edukaciju uposlenika, a pored dobrih plata permanentno nagrađuje i motiviše svoje uposlenike poklonima u vidu Samsung Galaxy tableta, a ove godine najboljeg uposlenika očekuje petodnevno putovanje u Istanbul za dvije osobe.

 

U Telebosi je na prvom mjestu redovna isplata plata, a prijava uposlenika od prvog dana i uplata svih doprinosa je neizostavna.

 

Telebosa d.o.o. trenutno traži nove uposlenike (poslovođe, kao i telefoniste) za svoje nove projekte, a ukoliko ste zainteresirani možete se obratiti na e-mail [email protected], a možete posjetiti i www.telebosa.com.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.