x

Telefon kao modni dodatak!

Kompanija Samsung je svojim najnovijim vodećim modelima Galaxy S7 i S7 edge osvojila one kojima su bitne performanse telefona, uvodeći mnoge novitete i korisne funkcije, ali i one koji vode računa o dizajnu svojih pametnih ljubimaca. 

Pametni telefoni su danas isto toliko modni dodatak kao i lični tehnološki centar koji nosite sa sobom gdje god da ste krenuli. Korisnicima koji prate modu i žele da se istaknu i budu drugačiji, važno je da i njihov telefon šalje istu poruku. 

 

Upravo Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge modeli imaju elegantan dizajn i dolaze u nekoliko predivnih verzija. Odlučite da li više volite zakrivljeni ili obični ekran, te da li vam bolje pristaje crna, zlatna ili bijela boja i time potvrdite vaš besprijekoran modni stil. 

 

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge su otporni na vodu i prašinu, bez narušavanja dizajna uređaja, te vam pružaju mogućnost da izgledate dobro u različitim vremenskim uslovima - čak i kada telefonirate na kiši. 

 

Prva Dual Pixel kamera na pametnom telefonu koristi tehnologiju profesionalnih foto-aparata i omogućava vam snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija. Vaše selfi i modne kreacije će izgledati odlično na fotografijama i u uslovima slabijeg osvetljenja.

 

Uz tarifu Moj Mix VIP kompanije m:tel oba modela mogu biti vaša po cijeni već od 1 KM. Za više informacija o ovim izuzetnim modelima i o ponudi kompanije m:tel pozovite 066 10 10 10 ili posjetite www.mtel.ba

 

m:tel – imate prijatelje!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.