x

Telemach čini ugodnijim život građanima Visokog!

KompanijaTelemach je u saradnji sa općinom Visoko omogućila besplatno korištenje interneta. 

U ulici Alije Izetbegovića, aktiviran je WiFi hot spot, koji signalom pokriva centar grada, te jedan dio ulica Braće Zečević, Dr. Džananovića i Matrakčijina. Realizacijom ovog projekta Visoko dobija svoju free WiFi zonu koja je izuzetno značajna za sve građane i posjetioce ovog grada.

Najsavremenija tehnologija i inovativna rješenja su i u ovom projektu iskorištena za unapređenje kvalitete života lokalne zajednice. Realizirajući ovaj, ali i ostale projekte unutar lokalnih zajednica u kojima posluje, kompanijaTelemach na konkretan način doprinosi ugodnijem življenju.

Telemach je vodeći pružatelj usluga digitalne televizije, najbržeg interneta u BiH, te fiksne telefonije s brojnim pogodnostima telefoniranja u zemlji i prema inostranstvu. Stalno poboljšanje usluga i stvaranje dodatnih vrijednosti za korisnike kao i njihovo zadovoljstvo su prioritet kompanije.

 O ovom projektu, ali i aktuelnim ponudama možete se informisati putem e-mail adrese:  [email protected] ili pozvati naš kontakt centar  - 033/835 555 www.telemach.ba.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.