x

Terme Olimia - opušteno u Novu godinu!

Još niste odlučili gdje ćete dočekati Novu godinu? Nudimo Vam dobar savjet. Terme Olimia Vas spremno dočekuju baš kao i smještajni kapaciteti Hotela Breza. 

Za Wellness užitak možete birati između wellness-a Orhidelia i Termalia kao i u svim ostalim blagodetima za tijelo, dušu i oči. Naravno, možete svratiti i u obližnje Terme Tuhelj te i tamo isprobati sve wellness sadržaje i uživati u hrvatskom Zagorju.

 

Upoznajte kulturna dobra i povijesne znamenitosti kozjanskoga kraja. Djeca će biti oduševljena, jer će u prekrasnoj prirodi moći hraniti jelene, ili se zasladiti slasnom olimskom čokoladom, a možda ih iznenade i olimske vještice u svijetu vještičjih vragolija. Izvrsne prilike za upoznavanje ljekovitog bilja olimskih redovnika i posjet jednoj od najstarijih ljekarna. Pridružite se i uz vodiča upoznajte našu raznolikost.

 

Gastronomski užitak je nezaobilazan dio vašeg odmora. Bogat vitalni doručak koji će vam osigurati energiju za otkrivanje ljepota olimske priče i večera koja će izvrsnošću okusa razmaziti vaše nepce, s daškom lokalnih specijaliteta.

 

Novogodišnji paket u hotelu Breza**** uključuje:

polupansion sa Olimskim samposlužnim bifeom, kupaći ogrtač u sobi, boca termalne vode u sobi, kupanje na bazenima Wellness centra Termalija, ulaz u Svijet sauna Wellness centra Termalija, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, aquaaerobik prema programu,  jutarnja tjelovježba, upotreba fitness studija, noćna kupanja u Wellness centru Termalija – petkom i subotom. Wellness bon za 20 € za usluge Wellness centra za usluge Centra zdravlja Olimia ili Spa & Beauty centra, Novogodišnja večera uz živu glazbu za ples.

 

Hotel Breza ****Paket 4 dana

(3 noći)Paket 5 dana

(4 noći)

Cijena  439,00 €484,00 €

Cijene  vrijede po osobi u ½ sobi. 

 

Doplate: boravišna pristojba 1,25 € po osobi na dan / soba sa balkonom 5,00 € / puni pansion 12,00 € po osobi na dan / jednokrevetna soba 15,00 € na dan / hotelski apartman 30 % cijene paketa / dodatni dan 46 € po osobi.

 

Očekujemo Vas da u Novu godinu uđemo odmorni, zdravi, nasmijani i sretni, a za to će se pobrinuti zaposleni u Termama Olimia.

 

Više o ponudi na: http://www.terme-olimia.com/hr/smjestaj/hotel-breza/novo-leto-v-hotelu-breza--14414 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.