x

Terme Tuhelj - Fit putovanje!

Proljeće je vrijeme u kojem aktivno pripremamo naše tijelo za nadolazeće ljetne dane. Krenite s nama na FIT putovanje. Gdje? U Termama Tuhelj.

Proljeće nam je naveliko pokucalo na vrata. Izvadili smo laganije jakne iz ormara, spremili zimske čizme i lagano se pripremamo za ljeto. Lagano izbacujemo teške i zasitne namirnice, pazimo što jedemo i nastojimo se natjerati na aktivno vrijeme u prirodi. 

 

U Mjesecu zdravlja i rekreacije pripremili smo brojne aktivnosti kretanja, vježbanja i zabave te posebnu ugostiteljsku ponudu. Kako je u društvu uvijek zabavnije, cijelo fit putovanje možete proći u društvu prijatelja i poznanika. Zadnji vikend u mjesecu pripremaju i selfness dan u kojem možete naučiti više o vitalnoj prehrani, isprobati vježbe za podizanje vitalne energije, saznati zašto su saune zdrave te kući ponijeti brojne zdrave navike. 

 

Probudite svoja osjetila i doživite proljeće kroz okus, miris, dodir, a da bi sve bilo u duhu proljeća, Terme Tuhelj pripremaju i poseban paket uz 50% popusta na boravak 2. osobe te neograničeno opuštanje na bazenima i u Svijetu sauna.

 

Vrlo je važno da opustimo svoj organizam, zaboravimo na brige i izbacimo stres. To je najbolji početak jer nam wellness pomaže kod uspostavljanja unutarnjeg balansa, liječi zdravstvene tegobe i pomaže nam kod oblikovanja naše linije. SPAeVITA centru pripremaju posebne proljetne tretmane revitalizacije tijeka u kojima ćete zagladiti svoje tijelo od svih nakupljenih kilograma, nahraniti ga vitaminima i pomladiti ga. 

 

Nakon opuštanja u SPAeVITA centru, Terme Tuhelj preporučuju ulazak u posebna svijet buđenja osjetila – Svijet sauna gdje ćete doživjeti poseban teatar programa i to čak svakih sat vremena. Aroma program vrtloženja zrakom nešto je što morate probati, a sauna majstori ga izvode u 14:00, 16:00, 18:00 i 20:00 h, a vikendom se izvode čak i posebni termini, petkom, subotom, nedjeljom je dodatan program u 19:00 h, te petkom i subotom u 22:00 h. 

 

Na Vodenom planetu očekuje Vas jedan poseban novitet, podvodna masaža. Masaža je odlična je za povećanje opsega pokreta, jačanje mišića te snižavanje povišenog tonusa mišića. Na bazenima dodatno isprobajte i posebne vježbe u vodi kojima ćete ojačati tonus mišića, a fizioterapeuti su tu da vam pomognu oko koordinacije vježba s rekvizitima, ali i bez. 

 

Vježbama treba svakako dodati i pravilnu prehranu pa tako u Termama Tuhelj u mjesecu travnju pripremaju posebnu ugostiteljsku ponudu u Termama Tuhelj. Potražite jela označena simbolom jabuke jer su to specijaliteti koji sadrže najbolju kombinaciju nutritivnih elemenata i prirodnih sastojaka. Sigurno će se naći i neki specijalitet koji ćete probati i kod kuće.

 

Dosta je čekanja! Pokrenite se! Trčite, skačite, plivajte, plešite, šećite okolicom i već danas učinite nešto za sebe!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.