x

Teško mi je što se tako piše o njoj! Ja sam njen jedini sponzor, dužna mi je 6.000 eura!

Dragoljub Bekvalac, otac plavokose zvijezde Nataše Bekvalac, otvorio je dušu i iskreno progovorio o neistinama koje su o njoj plasirane u domaćim medijima. On je istakao da je on njen jedini sponzor.

- Teško mi je kada sjedim i čitam da je moje dijete na Ibici, kako je u Grčkoj, kako ovo-ono, Pera, Đura, Janko, Marko, a ona s djecom sjedi pored mene na salašu! Odgovorno tvrdim, što kaže i sama Nataša: ``Tata, ja sam jedna velika sponzoruša, ali sponzor mi je Dragoljub Bekvalac“. Priče, kamioni, avioni, Kostić, mostić, ovo-ono, nemaju veze. Kostić je uložio u Natašu isto koliko su i vaše novine! Kao, Kostić joj kupio stan!? Taj stan sam joj ja kupio i pare mi je vratila. U stvari, nije još sve, duguje mi 6.000 eura i kada me nešto naljuti, umijem da je podsjetim da mi nije vratila sav dug, a-ha-ha - rekao je Natašin otac, a zatim je dodao:

 

- Uglavnom, ni sa kim nije bila iz interesa, nego samo iz emocija i u svaku od tih nekih ljubavnih afera ulazila je zbog čistih osjećanja! Vaspitana je u duhu časti i poštenja i to ne pričam ja, nego svi oni koji je poznaju - zaključio je Dragoljub Bekvalac za ``Mozzart``.

(Opera17.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.