x

Tinejdžerica htjela prodati nevinost, no šokirala se onim što ju je dočekalo u hotelskoj sobi! (VIDEO)

Djevojka je objavila oglas da prodaje nevinost kako bi si mogla kupiti novi iPhone 8 jer ga svi njezini prijatelji već imaju. Tinejdžerica Xiao Chen iz Kine objavila je na internetu da prodaje svoju nevinost za 20.000 yuana, a kada je došla u hotelsku sobu kako bi to i učinila, šokirala se onime što ju je dočekalo.

U sobi su se odjednom pojavila četiri muškarca koja su je počela zlostavljati, a nesretna djevojka je vrištala i pokušala se obraniti.

 

No, onda u jednom trenutku u sobu upada žena koja prekida njezinu agoniju. Riječ je, naime, o poznatoj blogerici Nani iz Pekinga koja je cijelu situaciju namjestila kako bi djevojku naučila lekciju.

 

Naime, kada je vidjela njezin oglas, odmah joj se javila i predstavila kao tajnica bogatog klijenta te ju pozvala na razgovor.

 

Njihov razgovor tajno je snimala te je saznala kako djevojka želi prodati nevinost kako bi si kupila novi iPhone 8 jer ga svi njezini prijatelji već imaju.

 

Iako ju je Nana pokušala odgovoriti od toga, nije uspjela pa je djevojka otišla u hotelsku sobu gdje je trebala ‘odraditi posao’. Vrata joj je otvorio jedan muškarac, no onda su iz kupaonice izašla još trojica i rekli joj da žele i oni malo zabave. Zaprijetili su joj da će je grupno silovati i počeli su je napadati, no onda je u sobu ušla Nana koja je počela galamiti na djevojku.

 

– Bojiš li se sada? Pa sad je prekasno. Ne isplati se prodavati išta za telefon – rekla joj je ona.

 

Iako je cijela situacija išla na ruku i blogerici koja je zahvaljujući tinejdžerici napravila priču, nadajmo se da će ovo ipak biti lekcija svim djevojkama kojima ovako nešto uopće padne napamet.

 

(Izvor: Večernji.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.